The Bad Batch

The Bad Batch S2 Aflevering 9: The Crossing Review

Dit artikel is geschreven door Jesse Bouwman, gastschrijver van Star Wars Awakens.

Vorige week werden we getrakteerd op 2 afleveringen. Deze week wordt het verhaal vervolgd met de aflevering: Crossroads.

De Bad Batch bevindt zich op een nieuwe planeet waar ze het mineraal Ipsium moeten verzamelen voor Cid. Zij heeft deze mijn namelijk gekocht.

Omega heeft het deze aflevering erg moeilijk met het vertrek van Echo. Ze is hierdoor niet vrolijk en soms wat boos naar de Bad Batch.

Onze vrienden worden helaas bestolen van hun schip door een onbekende piraat/dief. Hierdoor is de Bad Batch gestrand op een onbekende planeet. We weten nog niet wie de dief is, maar ik denk dat we hier achter gaan komen in de volgende aflevering.

Tijdens deze aflevering krijgt de relatie tussen Tech en Omega meer diepgang. Omega zegt tegen Tech dat ze het raar vindt dat hij geen moeite heeft met het vertrek van Echo. Tech vertelt dat Crosshair en Echo hun eigen pad hebben gevolgd en ze hier wel aan gaan wennen.

De laatste afleveringen hebben we nog niet zoveel van Crosshair gezien. Hij lijkt dit seizoen niet zoveel aandacht te krijgen. Hopelijk komt hij nog een aantal keer terug.

Aan het einde van de aflevering komen onze vrienden terecht bij een verlaten dorp. Gelukkig vindt Tech een grote antenne waardoor ze contact op kunnen nemen met Cid. Ze vragen Cid om hulp. Ze zegt dat ze het binnen een aantal dagen kan regelen voor de Bad Batch. Daarna drukt ze vlug het hologram uit. Cid vertoont maar wat vreemd gedrag. Hopelijk zien we haar ontwikkeling hiervan in een verdere aflevering nog terug.

Deze aflevering vond ik erg leuk om naar te kijken. Hij droeg niet zoveel bij aan het algehele verhaal, maar het is een mooie stand-alone aflevering. Ik kreeg bij deze aflevering weer wat Indiana Jones terugblikken. Voornamelijk in de grotscènes. Er werd zelfs een stampede-scène getoond, die wel erg veel weg had van The Lion King.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!