fbpx
Social Media

Nieuws

Nieuwe Star Wars boeken over Jyn, Baze, en Chirrut

Geplaatst

op

Onze Duitse collega’s van Jedi-Bibliothek hebben drie covers gevonden voor nieuwe Star Wars boeken die volgend jaar uit zullen komen. Het gaat hier om boeken die vooralsnog onaangekondigd en ongetiteld zijn. Het zou dus altijd nog kunnen dat deze gaan veranderen of uitgesteld worden. Ook kan het dat het hier gaat om boeken waarin de film wordt verteld door de personages op de kaft.

Nieuwe Star Wars boeken

De eerste, die 28 maart uitkomt, is een boekversie van de film Rogue One speciaal geschreven voor jongeren. Dit is iets anders dan de gewone novelisatie die 3 januari uitkomt.
De tweede lijkt een verhaal over Jyn Erso te zijn, ons hoofdpersonage in Rogue One.
En tot slot is er een boek over de vechtersbazen van Jedha, Baze Malbus en Chirrut Îmwe.
Deze laatste twee komen allebei uit op 2 mei, rond de waarschijnlijke release van de Rogue One bluray/dvd.
Alledrie de boeken lijken geschreven voor een jonger publiek. Echter, zoals Roels reviews voor Before the Awakening en Lost Stars je vertellen, hoeft dat zeker geen minpunt te zijn!

De lijst met de grootste aankomende releases op Star Wars boekengebied ziet er nu zo uit:

  • 11 oktober – Ahsoka
  • 1 november – Poe Dameron: Flight Log
  • 15 november – Catalyst: A Rogue One Novel
  • 16 december – Rogue One: A Star Wars Story (ebook versie)
  • 3 januari – Rogue One: A Star Wars Story (hardcover)
  • 21 februari – Aftermath: Empire’s End
  • 28 maart – Rogue One: A Star Wars Story (junior versie)
  • 11 april – Thrawn
  • 2 mei – Novel over Jyn Erso
  • 2 mei – Novel over Baze en Chirrut

Al met al genoeg nieuwe Star Wars boeken om te verslinden de komende maanden! Naar welke release kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten via Facebook of Twitter!

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Sponsor
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws

The Force Awakens acteur Rony Bridges overleden

Geplaatst

op

Door

Rony Bridges

Vandaag bereikte ons het nieuws dat Rony Bridges, de Schotse acteur die in The Force Awakens de rol van een First Order Admiraal vertolkte, afgelopen zondag is overleden.

Ter nagedachtenis nogmaals het interview dat hij in Februari 2016 voor deze site deed.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Lees verder

Community

Thrawn Treason Giveaways

Geplaatst

op

Door

Op donderdag 25 juli verschijnt het laatste deel in de nieuwe Thrawn Trilogie van Timothy Zahn. Om dat te vieren delen we vandaag niet één maar TWEE giveaways met jullie!

Ten eerste geeft de uitgever Century gratis pins weg aan mensen die het boek vooruitbesteld hebben. Als je Thrawn Treason al besteld hebt kun je via deze link je adresgegevens en het bewijs van je bestelling (zoals een foto of screenshot) doorgeven waarna je de pin (welke gebaseerd is op Thrawns Star Destroyer de Chimaera) thuisgestuurd zal krijgen (deze actie loopt tot en met 24 juli en is geldig voor zowel fysieke boeken als ebooks).

Als tweede geven wij zelf in samenwerking met Century één exemplaar van Thrawn Treason inclusief die mooie pin weg aan een willekeurige volger.
Like onze Facebookpost over deze winactie en tag iemand die volgens jou een goede Grand Admiral in de Imperial Navy zou zijn om kans te maken op deze mooie prijs.

Thrawn Treason preorder giveaway

Als je al vol spanning op Thrawn Treason zit te wachten kun je vandaag op de website van io9 terecht voor een nieuwe excerpt uit het boek (zowel in tekst als audio formaat) om alvast in de stemming te komen. En ook worden we via io9 getrakteerd op een nieuwe afbeelding waarin we Eli Vanto weer terug zien en tegelijk voorgesteld worden aan een Chiss Admiraal genaamd Ar’alani.

Eli en Ar’alani zijn een goed team.</br>Afbeelding: Darren Tan (Del Rey/Lucasfilm)

Eli en Ar’alani zijn een goed team. Afbeelding: Darren Tan (Del Rey/Lucasfilm)

Lees verder

Nieuws

Galaxy’s Edge in Parijs: concept art

Geplaatst

op

Door

Enige tijd geleden kon je hier al lezen dat Disneyland Parijs een eigen Galaxy’s Edge gaat krijgen. Op Facebook verscheen onderstaande concept art waarop (zoals verwacht en eerder gemeld) duidelijk is te zien dat de Europese variant een stuk kleiner is dan de Amerikaanse versies. Zoals bekend  zal de Smuggler’s Run attractie niet naar Parijs komen; alleen Rise of the Resistance zal gebouwd gaan worden. Geen life-size Falcon dus, maar wel een X-Wing.

Verder is op onderstaande afbeeldingen te zien waar het nieuwe themagebied zal gaan komen. Overigens gaat het nog jaren duren voordat we er daadwerkelijk heen kunnen; de bouw van de nieuwe gebieden (waar ook Frozen deel van uit maakt) start in 2021.

Lees verder

Gamenieuws

X-Wing: Epic play in het vierde kwartaal van 2019

Geplaatst

op

Door

Goed nieuws voor fans van het populaire miniatuurspel X-Wing! Nadat op Celebration Chicago al bekend was gemaakt dat er dit jaar nog de Epic spelvariant in X-Wing 2.0 geïntroduceerd zou worden heeft fabrikant Fantasy Flight Games vandaag meer informatie naar buiten gebracht.

In het vierde kwartaal van 2019 komen de volgende 4 producten:

Allereerst een conversion kit, speciaal voor degenen die al diverse 1.0 schepen hebben. Met deze set kunnen deze ‘2.0 speelklaar’ gemaakt worden.

Een Epic Battles expansion set, die nodig is om (hoe kan het ook anders) de Epic spelvariant te spelen.

Tantive IV, een model van het bekende schip uit A New Hope.

C-ROC Cruiser, het schip van Azmorigan uit Star Wars Rebels.

Verder maakte men bekend dat voor de Imperial factie zal de Raider kort ná deze uitbreidingen zal gaan verschijnen.

Gedetailleerde informatie is te lezen op de site van Fantasy Flight Games.

Lees verder
Sponsor
Sponsor