Welkom op Star Wars Awakens; de Star Wars community van de Benelux. Wil jij op de hoogte blijven van onze exclusieve acties? Volg ons dan op Facebook!

Met betrekking tot het aantal bezoekers en volgers van onze social media kanalen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste onofficiële Star Wars website in de Benelux.

Via deze platformen blijven onze volgers op de hoogte van het uitgebreide aanbod aan Star Wars content op deze website:

  • De grootste collectie exclusieve en zelf afgenomen interviews met Star Wars cast- en crewleden wereldwijd (!).
  • Vele diverse artikelen zoals recensies van de boeken/films/games/producten, verslagen van (pers)evenementen, columns en traileranalyses.
  • Een forum waar onze volgers met elkaar in gesprek en debat kunnen gaan over alles omtrent Star Wars (en daarbuiten).
  • En natuurlijk het laatste nieuws! We zijn trots op het feit dat we in de Benelux zowel op het gebied van nieuws als vele andere content de meest voorname Star Wars website zijn.

Sinds 2016 hebben wij er een zustersite bij waarop al onze eerdergenoemde exclusieve interviews met cast en crew worden geëtaleerd: Star Wars Interviews. Alle interviews zijn afgenomen door onze eigen Dennis, die maar liefst meer dan 170 unieke interviews op zijn naam heeft staan.

Het is een bijzondere tijd om Star Wars fan te zijn en deze renaissance van een franchise – die de afgelopen jaren eindelijk weer trending is – mee te maken. Star Wars is ontwaakt, ook in Nederland en België!

Welkom op Star Wars Awakens. And ofcourse, May the Force be with you. Always.

De crew van Star Wars Awakens

Ramon

Oprichter & Hoofdredacteur

Roel

Boekrecensent & Redacteur

Wesley

Filmrecensent & Redacteur

Dennis

Interviewer & Redacteur

Thomas

Columnist & Redacteur