Welkom op Star Wars Awakens; de Star Wars community van de Benelux.

Wil jij niks van Star Wars missen en op de hoogte blijven van onze exclusieve Star Wars acties? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

In september 2015 ben ik van start gegaan met een forum voor Nederlandstalige Star Wars fans zodat zij daar hun enthousiasme voor de aankomende jaren op Star Wars gebied konden delen. Door Disney’s overname van Lucasfilm in 2012 is Star Wars weer actueel. Daarom hebben Nederlandstalige Star Wars fans vanaf nu weer de mogelijkheid om met elkaar te verbinden en gezamenlijk te discussiëren, speculeren en uit te kijken naar de nieuwe films, games, boeken en andere merchandise die de komende jaren uit gaan komen.

Na het bouwen van de website heb ik de zeer welkome en tevens zeer nodige (!) hulp aangeboden gekregen met het onderhouden van de website. Zonder hen had Star Wars Awakens absoluut geen kans om te bestaan, aangezien ik niet genoeg tijd en deskundigheid heb om de community solo te onderhouden. Met elkaar doen wij ons best om de hoogtijdagen van de Star Wars community in de lage landen te herbeleven. Sinds eind 2016 hebben wij er een zustersite bij waarop al onze exclusieve interviews met cast én crew (afgenomen door Dennis, ons crewlid die maar liefst meer dan 150 unieke interviews heeft afgenomen) worden geëtaleerd: Star Wars Interviews.

Het is een bijzondere tijd om Star Wars fan te zijn en deze renaissance van een franchise – die na jaren nu eindelijk weer trending is – mee te maken. Star Wars ontwaakt, ook in Nederland en België. Welkom op Star Wars Awakens. And ofcourse, May the Force be with you. Always.

Ramon

Ramon

Oprichter & Hoofdredacteur

Roel

Boekrecensent & Redacteur

Wesley

Stripboekrecensent & Redacteur

Calvin

Gamerecensent & Redacteur

Dennis

Interviewer & Redacteur