Welkom op Star Wars Awakens; de Star Wars community van de Benelux

 

Star Wars Awakens is de grootste onofficiële Star Wars website in de Benelux. 

Wij publiceren o.a.:

* De grootste verzameling exclusieve interviews met Star Wars cast- en crewleden wereldwijd (!).

* Vele diverse artikelen waaronder recensies van de boeken/films/games/producten, columns, verslagen van (pers)evenementen en traileranalyses.

* In onze Discord server kunnen Star Wars fans met elkaar in gesprek over alles omtrent Star Wars (en daarbuiten). Verdien XP en groei in rank om jezelf een ware Jedi Master binnen de Star Wars community te mogen noemen!

* En uiteraard het laatste Star Wars nieuws! We zijn trots op het feit dat Star Wars Awakens de meest voorname Star Wars website in de Benelux is.

Sinds 2016 hebben wij er een zustersite bij waarop al onze eerdergenoemde exclusieve interviews met cast en crew worden geëtaleerd: Star Wars Interviews. Alle interviews zijn afgenomen door voormalig redacteur Dennis Pellegrom, die maar liefst meer dan 200 unieke interviews op zijn naam heeft staan.

Welkom op Star Wars Awakens. And ofcourse, May the Force be with you. Always.

Branding, persevenementen en promotionele samenwerkingen

Star Wars Awakens is de efficiëntste manier om Nederlandstalige Star Wars fans te bereiken. U kunt met ons samenwerken om uw Star Wars producten, acties en/of diensten bij het juiste publiek te promoten.

In het verleden hebben wij vaker dergelijke samenwerkingen gehad met bedrijven in de vorm van bannercampagnes, gesponsorde berichten en zelfs het inhoud geven aan en hosten van uw Star Wars evenement. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tot slot zijn wij ook vaak aanwezig bij persevenementen van Star Wars gerelateerde producten om deze te testen en hierover te schrijven. Wij houden ons aanbevolen voor het deelnemen aan uw Star Wars (pers)evenement.

De crew van Star Wars Awakens

[amoteam max=”50″ categories=”” item-width=”250″ item-margin=”20″ full-width=”yes” panel=”right”]

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!