TIE Fighter comic en cover voor Alphabet Squadron

All wings report in. Dit jaar wordt er volgens StarWars.com in nieuwe Star Wars literatuur namelijk heel wat afgevlogen. Het begint in april, als de nieuwe comic miniserie TIE Fighter van start gaat. De serie volgt de leden van Shadow Wing, een elite groep TIE piloten in de periode na Return of the Jedi. De comic wordt geschreven door Jody Houser (Age of Republic, Thrawn/Rogue One adaptaties) en getekend door Rogê Antônio.

In juni gaan we dan door met Alphabet Squadron, het eerste boek in een nieuwe trilogie van Alexander Freed (Twilight Company, Rogue One). In deze boeken ontmoeten we de aartsrivalen van TIE Fighter’s Shadow Wing, Alphabet Squadron. We zullen de rivaliteit tussen de twee dan ook van beide kanten meemaken.

Covergirl Yrica Quell is een van de hoofdpersonages in het boek. Waar deze pilote eerst zelf in een TIE vloog, spoort ze nu overgebleven Imperials op in haar X-wing. Haar commanding officer kennen we ook al: Generaal Hera Syndulla, die we nog kennen uit Star Wars Rebels!

TIE Fighter #1 ligt in april 2019 in de winkels, waarna de comic maandelijks een nieuw deel krijgt. Alphabet Squadron zal vanaf 11 juni te koop zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!