The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker komt thuis in maart

The Rise of Skywalker is voorlopig de laatste Star Wars film die in de bioscoop is verschenen. Inmiddels heeft de film ongeveer $ 1,069 miljard Amerikaanse dollar opgebracht waarmee deze op de 33e plek staat in de ranglijst films met de hoogste opbrengst (niet gecorrigeerd voor inflatie). Binnenkort kun je de film thuis bekijken en dat is wellicht eerder dan je had gedacht.

Vanaf 17 maart zal de film digitaal verkrijgbaar zijn en op 31 maart is de release voor fysieke media zoals DVD en Blu-ray. En evenals The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story komt de film ook gewoon op 4K Blu-ray uit. Eerder heeft Disney beloofd dat de film in de zomer van 2020 op Disney+ zal verschijnen, net zoals vorig jaar Captain Marvel (dat in maart 2019 in de bioscoop kwam) in oktober op de streamingdienst verscheen.

Ga jij de film in huis halen om je collectie te completeren of wacht je rustig af tot hij op Disney+ te zien is?

Star Wars: The Rise of Skywalker was de laatste film uit de Skywalker-saga. De release was op 18 december 2019. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan produceerden de film. The Rise of Skywalker is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens heeft geregisseerd. De film introduceerde nieuwkomers Dominic Monaghan, Naomi Ackie, Keri Russell en Richard E. Grant. Tevens zijn o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) verschenen. Zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) was te bewonderen in het slotstuk van de sequel trilogy.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!