Sith Trooper

Nieuwe Sith Trooper onthuld

In de Star Wars Show van deze week onthullen Andi en Anthony de nieuwe Stormtrooper die we in The Rise of Skywalker gaan zien: De Sith Trooper.

De nieuwe rode trooper zagen we eerder al verschijnen op een uitgelekte promotie poster, maar nu hebben we dan eindelijk bevestiging dat ze echt zijn, hoe ze heten en betere beelden van hoe deze imposante troopers er uitzien.

Star Wars zal op verschillende manieren aanwezig zijn op San Diego Comic Con (18 t/m 21 juli a.s.), waaronder met een Stormtrooper Expositie waar bezoekers 9 verschillende screen used Stormtrooper kostuums kunnen bewonderen. De Imperial Stormtrooper, TIE Pilot, Death Trooper, Shoretrooper, Biker Scout, First Order stormtrooper, First Order TIE pilot, Captain Phasma en Sith Trooper zullen op indrukwekkende wijze tentoongesteld worden in een expositie waar ook een foto en video component aan gekoppeld zullen zijn. Naast de kostuums kan men onder andere concept art van designers als Doug Chiang bewonderen.

Bezoekers van SDCC kunnen niet alleen genieten van de stormtrooper tentoonstelling, er is ook genoeg Star Wars merchandise aanwezig, waarbij de nieuwe trooper goed vertegenwoordigd is als onder anderen een Beeline Geeki Tiki mok, een Funko Pop, Een Hasbro Black Series Actie Figuur, een Hot Toys 6th scale figuur, een BioWorld pin, kleding en accessoires.

Ook zullen er twee Star Wars panels plaatsvinden, één van ILMxLab waarin ze onder anderen de eerste beelden van de tweede aflevering van Vader Immortal zullen tonen, en één van Lucasfilm Publishing waarin een groot aantal auteurs langs zal komen om over hun aankomende Star Wars titels te vertellen.

Nog meer informatie over de Sith Trooper en de San Diego Comic Con aanwezigheid vind je op startars.com

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!