En net voor het logo met de titel The Rise of Skywalker in beeld komt horen we de kippenvel bezorgende lach van Emperor Papatine door de speakers galmen…

Nieuw fragment uit The Rise of Skywalker gepubliceerd

Opnieuw wordt een tipje van de sluier opgelicht over Star Wars: The Rise of Skywalker, met de release van een nieuw filmfragment. De clip uit de laatste sequel-film werd maandag gepubliceerd en naar verwachting volgt er nieuw materiaal in de komende weken.

Verder gaf regisseur JJ Abrams aan dat de film sinds gisteren, 24 november 2019, echt af is!

Eerder werd de officiële poster al bekendgemaakt, in combinatie met twee tv-spotjes. Deze releases kwamen na een relatieve stilte omtrent Episode IX. Tot de release van Disney+ moesten fans het doen met een teaser trailer, een D23 Expo montage reel en een volledige trailer in oktober.

Dit is in tegenstelling tot eerdere Star Wars-films, die gepaard gingen met veel promoties in de aanloop naar de release.

Mocht je The Rise of Skywalker willen zien met zo min mogelijk voorkennis, lees dan niet verder.

 


In de nieuwe beelden zien we hoe First Order-troepen op speederbikes voertuigen met Finn, Poe, Rey, C3PO en Chewbacca erop achtervolgen .

De First Order-troepen gaan hard op de rem, om de achterkant van de speeder omhoog te laten schieten en de achterste opzittende te lanceren. De vliegende troepen activeren hun jetpacks en lijken zo de situatie voor de Resistance te bemoeilijken.

Zie de nieuw vrijgegeven clip hier:

Star Wars: The Rise of Skywalker zal de laatste film uit de Skywalker-saga zijn. De release staat gepland op 18 december 2019. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan produceren de film. The Rise of Skywalker is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens zal regisseren. De film introduceert nieuwkomers Dominic Monaghan, Naomi Ackie, Keri Russell en Richard E. Grant. Tevens zullen o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) verschijnen. Zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) zal te bewonderen zijn in het slotstuk van de sequel trilogy.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!