Jack Thorne als schrijver toegevoegd aan Episode IX

Schrijver Derek Connolly en regisseur Colin Trevorrow hebben al een script voor Star Wars Episode IX uitgewerkt. Toch meldt The Hollywood Reporter dat er nog een derde schrijver aan de film wordt verbonden. Het script dat er is, mist schijnbaar nog iets, en volgens THR was een vers paar ogen nodig. Deze ogen zitten in het hoofd van Jack Thorne.

Thorne heeft een paar films op zijn naam staan. A Long Way Down, How I Live Now, en het aankomende Wonder. Hij is echter vooral bekend van tv. Zo heeft hij geschreven voor SkinsThe Fades, en – favoriet van deze editor –  This Is England. Grote franchises zijn ook niet nieuw voor hem, gezien zijn medewerking aan toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child.

Na een hobbel op de weg – mogelijk mede door het jammerlijke overlijden van Carrie Fisher – is Episode IX dus weer op de juiste koers. Trevorrow, Connolly, en Thorne zullen samen hopelijk de trilogie een waardige afsluiter geven.

Star Wars Episode IX wordt geschreven door Derek  Connolly, Jack Thorne, en Colin Trevorrow, die ook regisseert. Terugverwacht worden Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Mark Hamill, en Kelly Marie Tran… Aangenomen dat hun personages The Last Jedi overleven. De film zal januari 2018 in productie gaan, en naar verwachting 24 mei 2019 in de bioscoop draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!