Episode IX uitgesteld naar december

Het nieuws over Star Wars Episode IX houdt niet op! Gisteren werd al gemeld dat oude bekende JJ Abrams Colin Trevorrow vervangt als regisseur. Daarna gooide Lucasfilm via Star Wars’ social media kanalen nog een nieuwtje het web op. De problemen met het script en de regie hebben namelijk gezorgd dat Lucasfilm Episode IX uitgesteld heeft naar december 2019. Om precies te zijn 20 december 2019 in Amerika. Wat hopelijk in Nederland vertaalt naar 18 december als we, net als met The Force Awakens, Rogue One en The Last Jedi de film twee dagen eerder krijgen.

JJ Abrams kennen we natuurlijk nog van The Force Awakens, waarmee hij de franchise nieuw leven in blaasde. Maar ook de eerste twee nieuwe Star Trek films waren van zijn hand. Evenals Super 8 en de hit tv-series Lost, Alias en Fringe.

Mede-schrijver Chris Terrio is een van de mannen achter DC’s Justice League, en schreef eerder mee aan Batman v Superman: Dawn of Justice. Zelfs als je die film niks vond, is er niks aan de hand. Hij schreef namelijk ook het met een Oscar bekroonde script van Ben Affleck’s Argo.

Star Wars Episode IX zal 20 december 2019 in de bioscoop draaien. De film wordt geregisseerd door JJ Abrams en geschreven door Abrams en Chris Terrio. De film zal de trilogie afsluiten die met The Force Awakens begonnen is. Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, en Mark Hamill worden allemaal terug verwacht… Als ze The Last Jedi overleven.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!