Episode IX Leaks

Episode IX promotieafbeeldingen gelekt

MakingStarWars.net post vandaag een aantal Star Wars Episode IX afbeeldingen die op het internet gelekt zouden zijn. Een bron van het lek wordt niet genoemd maar de afbeeldingen lijken in ieder geval grotendeels authentiek te zijn.

De afbeeldingen bevatten mogelijk kleine spoilers voor de film, wil je spoilers compleet ontwijken dan raden we je af om verder te lezen of om de link naar MakingStarWars.net te volgen waar de afbeeldingen te zien zijn.


 

De interessantste van de afbeeldingen is een poster, dit lijkt niet dé poster, maar meer een poster die men in de winkel kan kopen, zoals er voor voorgaande films ook meerdere uitgebracht werden. Op de poster zien we Rey en Kylo Ren allebei groot in het midden, beide met hun lightsaber schuin door het beeld. Rey draagt een witte outfit die veel weg heeft van haar The Force Awakens outfit, welke we al in meer gelekt materiaal gezien hebben, en heeft haar lightsaber in beide handen geklemd. Het is hetzelfde lightsaber als zij en Kylo in The Last Jedi in tweeën trokken. Ze lijkt het gerepareerd te hebben en er met wat lijkt op een stuk leer een eigen tintje aan gegeven te hebben. Kylo heeft zijn vertrouwde lightsaber in een enkele hand vast en draagt zijn helm weer. De barsten die ontstaan zijn toen hij hem in The Last Jedi tegen een muur kapot sloeg zijn nog goed zichtbaar.

Verder zien we Poe en Finn in nieuwe outfits en C-3PO met de Bowcaster en Bandolier van Chewbacca! BB-8 en een nieuwe droid en ook de Knights of Ren pronken vrij groot op de poster.

Onderin beeld zien we niet alleen de standaard Stormtroopers, ook zien we een legioen rode troopers met andere borstplaten en helmen. Er is een nieuwe alien en de personages van Keri Russell en Naomi Ackie zijn ook aanwezig.

Ook schepen worden vertegenwoordigd, zo zien we een Star Destroyer, TIE Fighters, wat lijkt op een TIE Interceptor of TIE Avenger. Aan de Resistance kant zien we een bekende X-Wing, een X-Wing met een nieuw kleurtje, een A-Wing en ook een Y-Wing! En uiteraard mag de Falcon ook niet ontbreken.

Naast de poster is er ook een afbeelding met foto’s van verschillende personage’s gelekt. Hierop zien we Rey, Finn, Poe en Chewbacca, maar ook Billy Dee Williams als Lando, even stijlvol als altijd, Naomi Ackie als Jannah en Keri Russell als Zorii.

Jason van MakingStarWars meldt dat een aantal elementen naar zijn mening oud zijn en speculeert dat het om vroege concept afbeeldingen voor winkeliers gaat welke, voor ze daadwerkelijk vrijgegeven worden, nog een opfrisbeurt zullen krijgen.

Star Wars: Episode IX zal de laatste film uit de Skywalker saga zijn en staat gepland voor release in december 2019. De film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan. Episode IX is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens zal regisseren. De film introduceert nieuwkomers Dominic Monaghan, Naomi Ackie, Keri Russell en Richard E. Grant. Tevens zullen o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) en zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) te bewonderen zijn in het slotstuk van de sequel trilogy.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!