The Last Jedi tv spot “Awake”

Nieuwe maand, nieuwe trailer! Lucasfilm verraste vannacht met een nieuwe Last Jedi tv spot “Awake”. Deze 45 seconden durende footage bevat enkele beelden die we nog niet gezien hadden. Bijvoorbeeld de reünie van een Jedi meester en het iconische schip van zijn beste vriend… Bekijk hem hier.

Een aantal nieuwe beelden dus, die de moeite waard zijn om even bij stil te staan.

Luke Skywalker, na al die jaren terug op de Millennium Falcon. Zou hij hier al weten dat één van de stoelen zijn vaste bezetter kwijt is?
Snoke ontvangt generaal Hux in zijn troonruimte. De rode achtergrond en Praetorian Guards maken het geen uitnodigende locatie.
Finn’s eeuwige enthousiasme straalt door vanuit de cockpit van een ski speeder op Crait.
De Falcon schiet vanuit de grond van Crait omhoog. Opvallend: Zo te zien moet er weer een nieuwe radarschotel aangeschaft worden…
Bedreigt Rey hier Luke, zoals de trailer doet lijken? Of is er meer aan de hand?

Star Wars: The Last Jedi, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, verschijnt 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen. In de film keren sterren Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, en Adam Driver terug als hun personages uit The Force Awakens. Tevens zal het de zwanenzang zijn van Carrie Fisher.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!