The Last Jedi stormtroopers en Star Wars Celebration panel

De Star Wars Show kondigde gisteren aan dat Kathleen Kennedy en Rian Johnson op Star Wars Celebration Orlando zullen zijn. Op vrijdag 14 april zijn zij de hoofdgasten bij een panel over de aankomende film, The Last Jedi. Met zijn bevestiging van zijn aanwezigheid maakte Rian ons vervolgens nog extra blij. Hij gaf ons namelijk de eerste blik op The Last Jedi stormtroopers. Er zijn een aantal subtiele verschillen met hun verschijning in The Force Awakens, kun jij ze spotten?

Naast Kathleen en Rian zal naar verwachting ook een groot deel van de cast aanschuiven. En ook degenen die niet naar Orlando afreizen hebben reden om naar deze dag uit te kijken. De kans is namelijk groot dat dit panel ook het debuut zal zijn van The Last Jedi footage in de vorm van een teaser of behind-the-scenes reel.

Star Wars Celebration is een jaarlijks evenement, dit jaar van 13 tot 16 april in Orlando, Florida. Verwacht in die periode een stortvloed aan nieuws, waarvan Star Wars Awakens je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte houdt!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!