The Last Jedi reacties van de Star Wars Awakens crew

Maandagavond 11 december was een bijzondere avond. The Last Jedi ging namelijk in première in CineMec Utrecht. Stevige sneeuwval en helse hellingen werden getrotseerd om bij dit exclusieve evenement aanwezig te zijn. Een review mag nog niet geplaatst worden. Maar dat weerhield uw razende reporters er niet van om een aantal Last Jedi reacties op Twitter te delen.

Original Trilogy purist Dennis was in ieder geval enthousiast.

https://twitter.com/StarWarsINTRVWS/status/940364628646875137

https://twitter.com/StarWarsINTRVWS/status/940393235305959424

Opperhoofd Ramon moet het nog even laten bezinken. Het advies: Laat je verwachtingen los.

Gelukkig is Wesley wel weer zo blij als een klein kind. En durft hij meteen te claimen dat de film de tand des tijds zal doorstaan.

Ook vrienden van de site Mark en Ernst-Jan, die gezellig met ons meekeken, waren onder de indruk.

Voor meer The Last Jedi reacties, bekijk onze round-up van tweets over de Amerikaanse première. Lees vanavond Wesley’s review, en haal nog één keer diep adem. Vanaf morgen kun je het namelijk zelf mee gaan maken!

Star Wars: The Last Jedi, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, verschijnt 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen. In de film keren sterren Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, en Adam Driver terug als hun personages uit The Force Awakens. Het zal het debuut zijn van Kelly Marie Tran als Rose Tico, Benicio Del Toro als DJ, en Laura Dern als Amilyn Holdo. Tevens zal het de zwanenzang zijn van Carrie Fisher.

 

 

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!