The Last Jedi première reacties

De wereldpremiere van The Last Jedi is voorbij. De eerste reacties op social media zijn een feit. Gezien schrijver en regisseur Rian Johnson al is gestrikt om nog drie films te maken is het geen verrassing… Maar de film wordt bijzonder goed ontvangen. Hier een selectie van de meest pakkende Last Jedi première reacties op Twitter.

https://twitter.com/Breznican/status/939738342941274112

https://twitter.com/swankmotron/status/939737083404369921

Het lijkt erop dat Rian Johnson en co een homerun hebben geslagen. Een pakkende film met interessante personages en plotwendingen. Mocht je hongerig zijn voor meer reacties, volg dan de Star Wars Awakens crew op Twitter voor onze gedachten maandagavond na de Nederlandse première.
Star Wars Awakens: @starwarsholland
Dennis: @starwarsintrvws
Ramon: @ramonmuradin
Wesley: @boxerlessbossk

Star Wars: The Last Jedi, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, verschijnt 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen. In de film keren sterren Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, en Adam Driver terug als hun personages uit The Force Awakens. Het zal het debuut zijn van Kelly Marie Tran als Rose Tico, Benicio Del Toro als DJ, en Laura Dern als Amilyn Holdo. Tevens zal het de zwanenzang zijn van Carrie Fisher.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!