Vanity Fair’s The Last Jedi covers en Rose’s achternaam

Net als twee jaar geleden voor The Force Awakens, heeft maandblad Vanity Fair een exclusieve blik op The Last Jedi. Vandaag zijn de covers vrijgegeven voor hun aankomende juni-editie. Er zijn in totaal vier The Last Jedi covers, elk met de spotlight op een ander deel van de cast.

De main cover legt de focus op de laatste Jedi uit de titel. Slaat dit nou op Luke (Mark Hamill), Rey (Daisy Ridley), of allebei? De foto is gemaakt op locatie in Ierland, op het iconische eiland Skellig Michael. In The Force Awakens en The Last Jedi doet deze locatie dienst als Ahch-To, de planeet met de eerste Jedi tempel.

De tweede cover geeft ons de eerste echte blik op Adam Driver als Ben Solo/Kylo Ren met zijn verse litteken. Ook Domhnall Gleeson en Gwendoline Christie als general Armitage Hux en captain Phasma zijn van de partij. Phasma valt op door haar nieuwe speer en het feit dat haar helm af is. Of we Christies gezicht ook in de film te zien krijgen is nog niet bekend.

Ook de Resistance is terug, en beter dan ooit. Poe Dameron (Oscar Isaac) heeft definitief zijn kledij aan Finn (John Boyega gegeven, en op zijn beurt lijkt hij de kledingkast van Han Solo geplunderd te hebben. Fan-favoriete droid BB-8 zien we ook, evenals nieuweling Kelly Marie Tran. Haar personage Rose Tico (die achternaam is nieuw!) is een monteur in de Resistance, die verwikkeld raakt in Finn’s avonturen.

Tot slot natuurlijk een eerbetoon aan Carrie Fisher als prinses, generaal, en intergalactische badass Leia Organa.

Vanity Fair heeft ons voor morgen meer foto’s en een artikel beloofd, dus houdt de site in de gaten!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!