The Force Awakens Red Carpet LIVE op StarWars.com
The Force Awakens Red Carpet LIVE op StarWars.com

The Force Awakens Red Carpet Live Stream

Op StarWars.com is bekend gemaakt dat Lucasfilm weer in samenwerking met Verizon een Live Stream gaat opzetten. Aanstaande maandag (14 december) start om 5:30 p.m. PT (02:30 uur Nederlandse tijd) op StarWars.com de live stream voor het Red Carpet evenement rondom de wereldpremière van The Force Awakens in Los Angeles, Californië.

Kijkers kunnen naast het gebruikelijke rode loper evenement onder anderen interviews met de cast en crew verwachten. De stream zal gepresenteerd worden door Andi Gutierrez, Anthony Carboni, and David Collins.

Andi en Anthony presenteerden eerder al samen met Corey Vidal de Live Stream van Star Wars Celebration Anaheim, in april van dit jaar. Daarnaast presenteert Andi onder anderen Rebels Recon, de Star Wars Rebels aftershow op Youtube, en onderhoudt ze de social media kanalen van Star Wars. Anthony presenteert verder onder anderen DNews en Hard Science. David hebben we nog niet eerder een live stream zien presenteren, maar hij is ook een bekende naam in de Star Wars wereld, hij heeft als sound designer gewerkt aan games zoals Republic Commando en The Force Unleashed. In die laatste sprak hij ook de stem in van Proxy, de droid van het hoofdpersonage Starkiller, daarnaast presenteert hij ook de podcast Star Wars Oxygen en is regelmatig te gast bij RebelForce Radio.

Met deze drie voor de camera kan het niet anders dan een leuke show worden.

De stream start voor ons midden in de nacht, maar net als de streams van Celebration Anaheim zal ook deze later terug te zien zijn op YouTube.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!