Lawrence Kasdan, Carrie Fisher, Lupita Nyong'o, Adam Driver, Daisy Ridley, J.J. Abrams en Mindy Kaling op het podium
Lawrence Kasdan, Carrie Fisher, Lupita Nyong'o, Adam Driver, Daisy Ridley, J.J. Abrams en Mindy Kaling op het podium

The Force Awakens Persconferentie – 6/12/2015

Afgelopen zondag avond (Amerikaanse tijd) vond er in Californië een The Force Awakens persconferentie plaats. Aanwezig waren Lawrence Kasdan, Carrie Fisher, Daisy Ridley, Adam Driver, Lupita Nyong’o, JJ Abrams, Oscar Isaac, Gwendoline Christie, John Boyega, Kathleen Kennedy en Harrison Ford. Mindy Kaling (The Mindy Project, The Office) was de moderator en legde de aanwezige cast en crew aan aantal vragen voor.

De acteurs en crew beantwoorden vragen over hun ervaringen, hun personages en men speculeert over dingen als de mogelijke connecties tussen personages als Yoda en Lupita’s Maz Kenata.
Regiseur J.J. Abrams vertelt dat het kostuum van Kylo Ren één van de moeilijkste was om vast te leggen, er zijn duizenden ontwerpen voorbij gekomen, waarvan ze er één uiteindelijk gebruikt hebben voor Captain Phasma! J.J. verzekert iedereen er van dat er geen post-credit scene zal zijn zoals we dat inmiddels van de Marvel films gewend zijn.

Verder krijgen we geen nieuwe informatie over het verhaal van de film, wel meer ervaringen en leuke momenten tijdens de opnames, en er is goed te merken dat de castleden het goed met elkaar kunnen vinden.
De persconferentie is in twee delen opgedeeld en kan via YouTube bekeken worden:

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!