TFA Deleted Scene
TFA Deleted Scene

Nieuwe The Force Awakens Deleted Scene

Entertainment Weekly brengt ons vandaag een nieuwe deleted scene uit Star Wars The Force Awakens. Dit is een van de nieuwe deleted scenes die op de aanstaande 3D Blu-Ray release van The Force Awakens te vinden zal zijn.

De scene die zich afspeelt in het kasteel van Maz Kanata op Takodana, draait om Rey en Unkar Plutt, de handelaar waar Rey en de andere scavengers op Jakku hun waren aan verkopen.

In de film zagen we Unkar voor het laatst toen hij boos naar buiten kwam rennen toen Rey, Finn en BB-8 er met “zijn” Millennium Falcon vandoor gingen.

Mensen die de novellisatie van The Force Awakens gelezen hebben weten al dat er in eerste instantie nog meer verhaal bedacht was voor Unkar. Hij zou onze helden namelijk volgen naar Takodana en daar de confrontatie aan gaan.

TFA Deleted Scene
TFA Deleted Scene

Plutt spreekt Rey aan waarna zij gelijk haar blaster trekt. Daar is Plutt helaas niet van onder de indruk. Hij is ook niet onder de indruk van Chewbacca, die Rey te hulp schiet.

Dat is alles dat we nu te zien krijgen, maar EW verteld ons dat de scene op de 3D Blu-Ray wel verder gaat. Net als in de novellisatie doet Chewie waar Han in A New Hope R2 en 3PO voor waarschuwde… hij rukt Plutt een arm van het lijf.

De nieuwe 3D Blu-Ray van The Force Awakens zal vanaf 2 november in Nederland te koop zijn.

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!