Nieuwe ‘Rey’ featurette verschenen!

In de steeds korter wordende aanloop naar Star Wars: The Force Awakens is er gisteren avond op de Amerikaanse TV zender ABC een nieuwe Behind the Scenes featurette uitgezonden, deze clip is helemaal op het personage Rey gericht en bevat enkele korte nieuwe beelden uit de aankomende film.

Zo zien we Rey nu nadat ze aan haar touw afdaalt in het wrak van een Super Star Destroyer de grond raken, interessant is ook een behind the scenes shot waarin we actrice Daisy Ridley omringd door crewleden een oud model X-Wing helm zien opzetten. Hoewel de helm op het eerste gezicht lijkt op die van Luke Skywalker, is dit hem toch niet, de markeringen en kleuren komen niet overeen met helmen die we Luke in de vorige films hebben zien dragen. Het ontwerp hebben we voor zover bekend ook niet bij andere piloten gezien, het kan uiteraard wel dat dit een helm is die Luke na Return of the Jedi gebruikt heeft, maar met de hoeveelheid wrakken die we al op Jakku hebben zien liggen kan deze helm van elke willekeurige piloot zijn.
Verder horen we Daisy Ridley wat meer vertellen over haar personage Rey, en haar beleving gedurende de opnames van The Force Awakens.

Rey met een X-Wing helm in de nieuwe Featurette
Rey met een oud model X-Wing helm.
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!