Tempest Runner Cover

‘Tempest Runner’ cover en beschrijving onthulling

In maart werd het audio drama Tempest Runner van auteur Cavan Scott al door Krystina Arielle in The High Republic Show aangekondigd maar vandaag deelt StarWars.com de beschrijving en de cover met ons.

Tempest Runner Cover
Tempest Runner Cover | Bron: StarWars.com

Dit audio drama vertelt het verhaal van  Lourna Dee, de Twi’lek die als Tempest Runner bijna aan de top van de Nihil hiërarchie staat. Lourna wordt nadat haar crew verslagen wordt door de Jedi gevangen genomen en verhult haar identiteit door zich voor te doen als een gewone nihil piraat. Aan boord van een detentieschip sluit ze nieuwe banden en moet ze haar eigen weg naar de vrijheid zien te vinden, zonder hulp van haar Nihil ‘familie’.

We leerden Lourna kennen in Light of the Jedi en in het vandaag verschenen The Rising Storm heeft ze ook een grote rol. In het Audio Drama duikt Cavan Scott in haar verleden en komen we meer over haar te weten.

Tempest Runner wordt geproduceerd door Del Rey en Penguin Random House Audio en zal naar verwachting op 31 augustus 2021 via onder anderen Audible beschikbaar zijn. En als de eerdere audio drama’s Dooku: Jedi Lost van Cavan Scott en Aphra van Sarah Kuhn een indicatie zijn kunnen we enkele maanden latere het script in boekvorm van Del Rey verwachten.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!