Social Media

The Mandalorian

The Mandalorian eerste beeld en regisseurs

Geplaatst

op

Gisteren konden we al melden dat de aankomende live action serie een naam heeft: The Mandalorian. Vandaag is er via StarWars.com nog meer nieuws; een eerste afbeelding en een waslijst aan diverse regisseurs die aan de serie verbonden zijn! Het gaat om Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, en Taika Waititi.

Dave Filoni, die de pilot zal regisseren, kennen we van alle eerdere shows. Hij werkte samen met George Lucas aan Clone Wars, creëerde en overzag Rebels, en ontwikkelde Resistance. Nu is hij Hoofd Animatie bij Lucasfilm, maar toch vond hij tijd om zijn live action debuut te maken voor twee afleveringen van The Mandalorian.

Rick Famuyiwa is bekend van o.a. de film Dope. Zijn volgende filmproject wordt Past Midnight met Keanu Reeves, maar eerst zal hij de tweede en zesde afleveringen van The Mandalorian filmen.

Deborah Chow heeft haar kunsten al vertoond bij een hele zwik aan populaire tv-series. Onder anderen Jessica Jones, Fear the Walking Dead, Mr Robot, en Better Call Saul. Zij neemt de derde en zevende afleveringen voor haar rekening.

Bryce Dallas Howard heeft slechts een aantal korte films op haar naam staan. Als dochter van Solo regisseur Ron Howard zit regisseren haar echter in het bloed. Als actrice zal men haar herkennen van haar hoofdrol in de Jurassic World reeks. Aflevering 4 zal van haar hand zijn.

Tot slot de regisseur van de achtste en laatste aflevering van het seizoen, Taika Waititi. Deze man kennen we van What We Do in the Shadows en de laatste Thor film: Ragnarok.

Er is de hele week al activiteit op de set van de serie, dus meer aankondigingen kunnen niet uit blijven. Maar voorlopig moeten we het hier mee doen. Van welke regisseur wordt jij vrolijk? Laat het ons weten!

The Mandalorian zal in het najaar van 2019 verschijnen op de nieuwe streamingdienst van Disney.

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Advertentie
3 Comments

3 Comments

 1. Thijs

  5 oktober 2018 at 12:26

  Ik zou vooral vrolijk worden, als er wordt bekendgemaakt of en hoe we deze serie in Nederland kunnen gaan zien!

  • Ramon

   5 oktober 2018 at 19:51

   Ha Thijs!

   Zoals in de laatste regel van het bericht te lezen is zal deze serie exclusief op Disney’s aankomende streamingdienst verschijnen. De verwachting is dat deze eind 2019 zal lanceren; ook in de Benelux.

   • Thijs

    6 oktober 2018 at 19:43

    Uiteraard weet ik dat het op Disney’s eigen streaming komt, maar buiten de VS is dat nog helemaal niet aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelen

Pedro Pascal is bevestigd als “The Mandalorian”

Geplaatst

op

Door

Narcos- en Game of Thrones-acteur Pedro Pascal speelt officieel de hoofdpersonage in Jon Favreau’s opkomende tv-serie “The Mandalorian.

(meer…)

Lees verder

The Mandalorian

Nieuwe castgeruchten The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Na de berichten dat Pedro Pascal en Gina Carano – hoewel nog steeds onbevestigd – deel zouden uitmaken van de aanstaande The Mandalorian live-action tv-serie, zijn er de laatste weken nieuwe geruchten opgedoken omtrent verschillende acteurveteranen.

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Nick Nolte (The Prince of Tides, Affliction, Warrior) in ieder geval een rol zal gaan spelen in de serie.

Naast deze geroemde acteur verschenen er de afgelopen tijd ook geruchten omtrent Carl Weathers (meest bekend als Apollo Creed in de Rocky films).

Tot slot heeft Werner Herzog (die voornamelijk bekendstaat als een revolutionaire regisseur) aangegeven dat hij verbonden is bij een project dat de naam ‘Huckleberry’ draagt en is MakingStarWars.net in staat geweest om te ontrafelen dat dit de codenaam is van The Mandalorian. Tevens durven zij al te beweren dat Herzog niet als regisseur zijn entree binnen de Star Wars franchise zal maken, maar als daadwerkelijk lid van de cast.

Helaas is er tot op heden nog geen enkele acteur bevestigd voor The Mandalorian. Een van de weinige dingen die we zeker weten is dat de serie wordt geschreven door Jon Favreau en dat in het eerste seizoen o.a. Dave Filoni, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa en Deborah Chow als regisseur zullen fungeren. De serie zal gaan debuteren op de aankomende Disney+ streamingdienst (eind 2019 in de VS). Over een release van Disney+ in de Benelux is nog niets officieel bekendgemaakt.

Lees verder

The Mandalorian

Gina Carano gecast in The Mandalorian?

Geplaatst

op

Door

Gina Carano

Variety meldt zojuist dat ze van hun bronnen vernomen hebben dat actrice en Mixed Martial Arts (MMA) ster Gina Carano naast Pedro Pascal in The Mandalorian zal spelen. Details over haar rol zijn nog niet naar buiten gekomen maar met haar achtergrond kan het niet anders dan dat ze een actief en gevaarlijk personage zal vertolken.

Carano raakte bekend door haar MMA kunde, ze nam deel aan competities van organisaties als Strikeforce en EliteXC. Naast haar vechtcarrière was ze als actrice te zien in films als Haywire, Deadpool en Fast & Furious 6.

The Mandalorian zal in het najaar van 2019 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. Regisseurs zijn Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, en Taika Waititi. De serie speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens.

Lees verder

The Mandalorian

Pedro Pascal is The Mandalorian?

Geplaatst

op

Door

De showrunner is bekend, de regisseurs zijn aangekondigd, de sets zijn gebouwd… Het enige dat we nog missen aan Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian zijn acteurs. Daar komt nu verandering in. Volgens Variety is de rol van de titulaire Mandalorian namelijk aangeboden aan Pedro Pascal.

Pascal is bij het grote publiek vooral bekend als Oberyn Martell in Game of Thrones. Verder had hij grote rollen in NarcosKingsman: The Golden Circle, en The Great Wall. En nu dus waarschijnlijk Star Wars!

The Mandalorian zal in het najaar van 2019 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. Regisseurs zijn Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, en Taika Waititi.

Lees verder
Advertentie

© Star Wars Awakens. All rights reserved. Star Wars is the intellectual property of Lucasfilm. © 2018 Lucasfilm Ltd.