Social Media

The Mandalorian

Gina Carano gecast in The Mandalorian?

Geplaatst

op

Gina Carano

Variety meldt zojuist dat ze van hun bronnen vernomen hebben dat actrice en Mixed Martial Arts (MMA) ster Gina Carano naast Pedro Pascal in The Mandalorian zal spelen. Details over haar rol zijn nog niet naar buiten gekomen maar met haar achtergrond kan het niet anders dan dat ze een actief en gevaarlijk personage zal vertolken.

Carano raakte bekend door haar MMA kunde, ze nam deel aan competities van organisaties als Strikeforce en EliteXC. Naast haar vechtcarrière was ze als actrice te zien in films als Haywire, Deadpool en Fast & Furious 6.

The Mandalorian zal in het najaar van 2019 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. Regisseurs zijn Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, en Taika Waititi. De serie speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens.

Levenslange Fan. Leest veel boeken en comics. Maakt replica props in zijn vrije tijd.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Artikelen

Pedro Pascal is bevestigd als “The Mandalorian”

Geplaatst

op

Door

Narcos- en Game of Thrones-acteur Pedro Pascal speelt officieel de hoofdpersonage in Jon Favreau’s opkomende tv-serie “The Mandalorian.

(meer…)

Lees verder

The Mandalorian

Nieuwe castgeruchten The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Na de berichten dat Pedro Pascal en Gina Carano – hoewel nog steeds onbevestigd – deel zouden uitmaken van de aanstaande The Mandalorian live-action tv-serie, zijn er de laatste weken nieuwe geruchten opgedoken omtrent verschillende acteurveteranen.

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Nick Nolte (The Prince of Tides, Affliction, Warrior) in ieder geval een rol zal gaan spelen in de serie.

Naast deze geroemde acteur verschenen er de afgelopen tijd ook geruchten omtrent Carl Weathers (meest bekend als Apollo Creed in de Rocky films).

Tot slot heeft Werner Herzog (die voornamelijk bekendstaat als een revolutionaire regisseur) aangegeven dat hij verbonden is bij een project dat de naam ‘Huckleberry’ draagt en is MakingStarWars.net in staat geweest om te ontrafelen dat dit de codenaam is van The Mandalorian. Tevens durven zij al te beweren dat Herzog niet als regisseur zijn entree binnen de Star Wars franchise zal maken, maar als daadwerkelijk lid van de cast.

Helaas is er tot op heden nog geen enkele acteur bevestigd voor The Mandalorian. Een van de weinige dingen die we zeker weten is dat de serie wordt geschreven door Jon Favreau en dat in het eerste seizoen o.a. Dave Filoni, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa en Deborah Chow als regisseur zullen fungeren. De serie zal gaan debuteren op de aankomende Disney+ streamingdienst (eind 2019 in de VS). Over een release van Disney+ in de Benelux is nog niets officieel bekendgemaakt.

Lees verder

The Mandalorian

Pedro Pascal is The Mandalorian?

Geplaatst

op

Door

De showrunner is bekend, de regisseurs zijn aangekondigd, de sets zijn gebouwd… Het enige dat we nog missen aan Jon Favreau’s live-action Star Wars serie The Mandalorian zijn acteurs. Daar komt nu verandering in. Volgens Variety is de rol van de titulaire Mandalorian namelijk aangeboden aan Pedro Pascal.

Pascal is bij het grote publiek vooral bekend als Oberyn Martell in Game of Thrones. Verder had hij grote rollen in NarcosKingsman: The Golden Circle, en The Great Wall. En nu dus waarschijnlijk Star Wars!

The Mandalorian zal in het najaar van 2019 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. Regisseurs zijn Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, en Taika Waititi.

Lees verder

Nieuws

Boba Fett-spinoff volledig van de baan, Lucasfilm focust op The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

De Boba Fett-spinoff is volledig van de baan. In plaats daarvan wil Lucasfilm zich focussen op de productie van Jon Favreau’s serie The Mandalorian.

(meer…)

Lees verder
Advertentie

© Star Wars Awakens. All rights reserved. Star Wars is the intellectual property of Lucasfilm. © 2018 Lucasfilm Ltd.