Social Media

The Clone Wars

Brekend: The Clone Wars keert terug

Geplaatst

op

Vandaag is het op het Clone Wars panel tijdens San Diego Comic Con aangekondigd dat er nieuwe afleveringen van The Clone Wars animatieserie exclusief op Disney’s toekomstige streamingdienst zullen verschijnen.

#CloneWarsSaved

Je leest het goed. The Clone Wars keert terug! Het verhaal gaat verder waar de originele serie (2008-2015) eindigde en speelt zich dus af na het afscheid tussen Ahsoka en de Jedi. De twaalf nieuwe afleveringen moeten een waardig slot geven aan een serie die door velen wordt beschouwd als een van de beste onderdelen van de officiële Star Wars canon. Verder is er momenteel nog weinig over bekend, behalve dus dat de serie op Disney’s streamingdienst te zien zal zijn. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze dienst eind 2019 ook in de Benelux beschikbaar komt. Tot die tijd hebben we alvast een trailer voor jullie. Hebben jullie ook al een beetje kippenvel?

The Clone Wars

Oprichter van Star Wars Awakens. Psycholoog. Gamer. Eigenaar van de kat die Lando Calrissian versloeg in physical miniature combat. Speelt graag X-Wing (is er nog niet zo goed in) en houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
1 Comment

1 Comment

  1. SplashySleet20

    20 juli 2018 at 18:54

    Zullen dan alle seizoenen weer in de winkels liggen inclusief seizoen 6 en de film?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

© Star Wars Awakens. All rights reserved. Star Wars is the intellectual property of Lucasfilm. © 2019 Lucasfilm Ltd.