fbpx
Social Media

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels geruchten (mogelijke spoiler)

Geplaatst

op

Star Wars Rebels cover

Jason Ward van MakingStarWars komt vandaag met een groot gerucht over een toekomstige cameo in de Star Wars Rebels TV serie. Er zijn geen officiële berichten over deze informatie, alleen de anonieme bron van MakingStarWars. Jason heeft echter wel een goede reputatie wat dit soort informatie betreft; als hij gelooft dat er een kern van waarheid in een gerucht zit is het de moeite waard om er op te blijven letten.

Volgens Jason krijgen we in Seizoen 3 van Rebels een cameo van een bekend personage uit een populaire Legends boekenreeks. Grand Admiral Thrawn, uit de Thrawn Trologie van Timothy Zahn zou zijn opwachting maken. In het Legends universum was deze Chiss een briljante strateeg en de enige alien in een hoge positie in de Empire. Na de dood van Palpatine greep hij de macht als Grand Admiral van de overgebleven troepen van de Empire. Het lijkt er op dat Thrawn in Rebels zijn briljante brein zal gebruiken om de crew van de Ghost dwars te zitten.

Agent Kallus concept art

Agent Kallus concept art

Eerder zagen we al eens concept art voor Agent Kallus voorbij komen, die hem als een Chiss uitbeeldde, maar dat concept werd geschrapt en Kallus werd uiteindelijk toch een mens, zoals alle andere officieren in de Empire. Het is onbekend in welke functie Thrawn zou verschijnen, de titel van Grand Admiral is hoogst onwaarschijnlijk, maar de toevoeging van het personage zou het verhaal een hele interessante wending kunnen geven. Uiteraard speelt Rebels zich ver voor de tijd van de Thrawn trilogie af, maar als Thrawn in Rebels, al is het maar voor een korte periode, geïntroduceerd wordt, laat dat een hoop mogelijkheden over voor nieuwe verhalen met Thrawn als antagonist. De Thrawn Trilogie zal niet als Canon beschouwd kunnen gaan worden omdat de staat van het universum in die verhalen niet overeenkomt met wat we kennen uit The Force Awakens, maar het personage kan zeker voor interessanten nieuwe verhalen zorgen.

Met deze geruchten komen er uiteraard ook een hoop verwachtingen naar voren over een andere mogelijke introductie van een oud personage uit dezelfde boekenreeks. Mara Jade werd ook in Heir to the Jedi, het eerst deel uit de trilogie, geïntroduceerd en velen zouden haar graag in het officieel verhaal terug zien. Of dat ooit gaat gebeuren zullen we moeten afwachten.

Nogmaals, het betreft hier een gerucht, weliswaar een gerucht met een sterke fundering, maar het blijft een gerucht.

Levenslange Fan. Leest veel boeken en comics. Maakt replica props in zijn vrije tijd.

Lees verder
Sponsor
5 Comments

5 Comments

 1. Pascal

  6 maart 2016 at 15:54

  Rebels?
  Enig idee wanneer er in NL weer nieuwe afleveringen te zien zijn ?
  Van de website van DisneyXD word je niet wijzer…

  • Roel

   9 maart 2016 at 09:46

   Pascal, informatie over nieuwe afleveringen is inderdaad nog niet te vinden op het web. Ik heb wel contact gezocht met Disney Nederland en zij kunnen tot dusver alleen melden dat ze binnenkort met nieuwe afleveringen gaan starten. Zodra er data bekend zijn hoor ik dat en zal ik daar melding van maken 🙂

   Tot die tijd zendt Disney XD elke vrijdag om 16:45 uur oude afleveringen van Star Wars Rebels uit.

   • Pascal

    10 maart 2016 at 09:30

    Dank je Roel. Kan ik ook aan mijn kids doorgeven 😉

  • Roel

   1 april 2016 at 10:38

   Pascal, ik heb inmiddels verdere informatie gekregen over het uitzendschema van Rebels.
   Vanaf vrijdag 15 april zijn er nieuwe afleveringen te zien op Disney XD. Vanaf dan wordt deel 2 van seizoen 2 uitgezonden. Net als voorheen is er elke vrijdag om 16:45 uur een aflevering te zien.

   • Pascal

    1 april 2016 at 19:28

    Thanks Roel. Ik heb het inmiddels ook gezien op XD…
    Het wordt een seizoen met episodes van wisselende kwaliteit, maar wat een einde !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Star Wars Rebels

Amerikaanse Blu-ray/DVD release Star Wars Rebels: seizoen 4

Geplaatst

op

Door

Kanan en Hera in de seizoen 4 trailer

Gisteravond is er op StarWars.com een bericht verschenen over de Amerikaanse DVD/Blu-ray release van Star Wars Rebels: seizoen 4 die vanaf 31 juli in de Verenigde Staten te koop zal zijn. Onduidelijk is nog of er ook in Nederland een versie zal verschijnen maar aangezien de eerste drie seizoenen hier niet zijn uitgebracht is er weinig hoop. Daar deze seizoenen wél een Britse release kregen lijkt een Europese uitgave aannemelijk, wat goed nieuws zou zijn voor iedereen wiens Blu-ray/DVD speler niet regiovrij is.

Hieronder het volledige bericht:

Loth-rat, Loth-cat, Loth-wolf, run. Pick a path and all is done.

It’s time to return to Lothal with the Ghost crew. StarWars.com is thrilled to announce that Star Wars Rebels: The Complete Fourth Season will be available July 31 on Blu-ray, complete with all 15 action-packed episodes from the final season, plus exclusive, never-before-seen extras.

Listen as Executive Producer Dave Filoni shares his wisdom on six audio commentaries, and go inside the show as the series’ creators explore what brought Ezra, Kanan, Hera, Sabine, Zeb, and Chopper to the end of their journey in the extra “Ghosts of Legend.”

Learn about the nature of the Force as Filoni shares insights into the power that binds the galaxy together in Rebels and across the Star Wars saga with the special, “Forces of Rebellion.”

Meet the mastermind behind the score from the series in a special behind-the-scenes feature on the composer, “Kevin Kiner: The Rebel Symphony,” and discover what inspired the show’s most enduring musical themes.

And, of course, both the DVD (also arriving July 31) and Blu-ray sets come complete with the final season of Rebels Recon, StarWars.com’s own entertaining and informative recap that dives into the themes and making of each episode — and uncovers some special Easter eggs.

All the paths are coming together. We’re sure you’re going to like where they lead.

Disc Specifications:

Release Date: July 31, 2018

Format:   Blu-ray (2-Disc) & DVD (3-Disc)

Rating: US: TV-Y7, CE: PG, CF: G (Bonus Material Not Rated)

Run Time: Approximately 353 minutes

Closed Captioned: Yes

Aspect Ratio: 1:78:1 (Widescreen)

Audio: English & French 5.1 Dolby Digital, Spanish 2.0 Dolby Digital

Languages/ Subtitles: English, French, & Spanish

Lees verder

Star Wars Rebels

Spoiler in tracklisting soundtrack Star Wars Rebels

Geplaatst

op

Door

Nog 2,5 week en dan zullen de resterende afleveringen van het vierde (en tevens laatste) seizoen van Star Wars Rebels te zien zijn op de Amerikaanse televisie.

Twee weken geleden verscheen de trailer online en vandaag lekte de tracklisting van de soundtrack… die een enorme spoiler bevat inzake het einde van de serie!

Indien je meer wilt weten klik dan op onderstaande link:

KLIK HIER VOOR DE SPOILER

De track Kanan’s End credits doet vermoeden dat de Jedi het niet gaat redden en zal sterven. Het doet denken aan 1999, toen ruim voordat The Phantom Menace verscheen de tracklist van de soundtrack verscheen met daarop Qui-Gon’s Noble end.

 

 

 

 

Voorspelbaar? Of toch niet?

Lees verder

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels Mid-Season 4 trailer

Geplaatst

op

Door

De laatste afleveringen van Star Wars Rebels komen eraan: vanaf 19 februari zullen ze in de VS uitgezonden worden. Vandaag is er een trailer verschenen die enkele momenten uit de laatste afleveringen van seizoen vier onthult.

Lees verder

Star Wars Rebels

Oktober: Star Wars maand! The Last Jedi trailer, start kaartverkoop en Rebels seizoen 4!

Geplaatst

op

Door

Oktober wordt een heuse feestmaand voor de Star Wars fans!

Allereerst zal op 16 oktober het vierde (en laatste) seizoen van Rebels van start gaan in de Verenigde Staten. De titels en beschrijvingen van de eerste afleveringen zijn al bekend; wij zetten ze voor je op een rijtje:

 • 16 oktober: Heroes of Mandalore

The rebels work together with Clan Wren to free Sabine’s father from the clutches of the Empire on Mandalore. However, deadly consequences await them at the end.

 • 20 oktober: In the name of the Rebellion (part 1 & 2)

As members of the Rebel Alliance, Ezra and the Ghost crew must accept a mission to spy on an Imperial outpost they would rather destroy.

After being separated from Hera and Kanan, Ezra and Sabine join the desperate quest of Saw Gerrera to hunt down the Empire’s elusive secret super weapon.

 • 29 oktober: The Occupation

Ezra and the Ghost crew are called back to Lothal when a new Imperial threat rises.

 • 29 oktober: Flight of the Defender

Ezra and Sabine steal an Imperial prototype TIE fighter but must rely on some unexpected help to escape from Thrawn.

 • 5 november: Kindred & Crawler Commandeers
 • 12 november: Rebel Assault

Verder lijkt het er steeds meer op dat we in de nacht van 9 op 10 oktober (Nederlandse tijd) de nieuwe trailer van The Last Jedi te zien gaan krijgen!

Mark Hamill zinspeelde hier een tijd geleden al op, en nu is ook uitgelekt dat in de Verenigde Staten de kaartverkoop op 9 oktober van start gaat. Het zou logisch zijn als dit met een trailer gepaard gaat nietwaar?

Lees verder
Sponsor
Sponsor