The Clone Wars

Seizoen 7 van The Clone Wars komt op 17 februari naar Disney+

Zoals eerder vermeld was het reeds bekend in welke maand het slotseizoen van The Clone Wars op Disney+ verschijnt, alleen nog niet op welke dag. Bovendien gaan er geruchten rondom een nieuwe animatieserie die het verhaal van Ahsoka en Sabine na Star Wars Rebels voortzet.

Inmiddels heeft Disney+ een video uitgebracht (in Nederland niet te bekijken) waarin de datum 17 februari wordt genoemd als de startdatum voor het laatste seizoen van The Clone Wars. Hoewel het nog niet bekend is of de serie die dag in zijn geheel op de dienst zal verschijnen lijkt die kans klein: het laatste seizoen zal 12 afleveringen tellen en de laatste aflevering zou bij wekelijkse afleveringen daardoor precies op 4 mei vallen: International Star Wars Day (en in Nederland natuurlijk de dag van de Dodenherdenking). Er valt nauwelijks een betere dag te bedenken waarop de toekomst van Star Wars animatieseries uit de doeken kan worden gedaan. Bovendien zal de buzz en hype rondom de wekelijke afleveringen van The Mandalorian zowel Disney als Lucasfilm goed zijn bevallen.

Gerucht: er verschijnt eind 2020 een vervolg op Star Wars Rebels

Volgens een YouTube video van Kessel Run Transmissions komt er nog dit jaar een vervolg op Star Wars Rebels. Het duo achter het YouTube kanaal geeft te kennen dat zij in het verleden vaker hebben getwijfeld scoops te delen om er vervolgens later achter te komen dat hun scoops toch waar bleken te zijn.

Volgens hen gaat het verhaal verder met Ashoka en Sabine en zullen we waarschijnlijk ook Ezra en Thrawn terugzien (al hebben ze van deze twee personages niets vernomen). Ook geven ze aan dat het waarschijnlijk is dat het eerste seizoen reeds in kannen en kruiken is en men bij Lucasfilm al bezig zal zijn aan een tweede seizoen.

Het is nu wachten op een officiële bevestiging vanuit Lucasfilm, immers zullen we sowieso snel willen weten wat we na de laatste aflevering van The Clone Wars op Disney+ kunnen verwachten wat betreft nieuwe Star Wars animatieseries. Dit gerucht zullen we met de nodige korrels zout aannemen, maar we wilden het jullie echter niet onthouden! Waar kijken jullie het meest naar uit, het laatste seizoen van The Clone Wars of juist een vervolg op Star Wars Rebels?

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!