Matt Martin

StarWars.com’s Matt Martin sluit zich aan bij de Story Group

Matt Martin, de Manager of Digital Content en Community Relations van Lucasfilm, heeft eerder vandaag via Twitter bekend gemaakt dat hij zijn huidige functie gaat verlaten en voortaan aan de slag zal gaan als lid van de Lucasfilm Story Group.

Matt was de afgelopen vier en een half jaar ondermeer een drijvende kracht achter StarWars.com en de sociale mediakanalen van de franchise. Samen met collega’s als Andi Gutierrez voorzag hij deze outlets van leuke en informatieve content, zoals de huidige lopende YouTube reeks The StarWars.com 10 en beantwoordde hij alle vragen en opmerkingen die de fans hadden. Ook via zijn eigen twitter account was hij altijd bereid vragen te beantwoorden en dat zal waarschijnlijk niet veranderen.

De Lucasfilm Story Group is een initiatief van Kathleen Kennedy en werd in 2013 opgericht, de groep zet in grote lijnen het verhaal voor Star Wars vast en zorgt er voor dat de verhalen die verteld worden in de films, boeken en comics allemaal netjes in elkaar passen en elkaar niet tegenspreken. Matt zal samen met de overige leden van de Story Group de toekomst van de Star Wars franchise gaan bepalen en deze in goede banen leiden. Wij van StarWarsAwakens.nl wensen Matt succes in zijn nieuwe functie en zijn hem dankbaar voor zijn inzet voor StarWars.com.

Andere leden van de Story Group zijn Kiri Hart, Pablo Hidalgo, Leland Chee,  Carrie Beck en Diana Williams.

Je kunt de avonturen van Matt volgen op Twitter en Instagram.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!