Star Wars Rollinz bij de Emté

Het gebeurt helaas niet vaak dat er Nederlandse bedrijven speciale Star Wars acties hebben, maar dankzij supermarktketen Emté is er nu eindelijk weer een: tot en met 16 juni krijg je bij elke € 15 boodschappen een gratis Star Wars Rollinz figuur!

Deze figuurtjes (een soort van tuimelaars) zitten in een zogenaamde ‘blind bag’; je weet vooraf niet welke je krijgt, dus zul je (aangezien er 20 verschillende zijn) flink boodschappen moeten doen om een complete serie te krijgen.

Speciaal om de figuren op te bergen is er een Millennium Falcon opbergmap welke voor € 1,99 in de Emté filialen te koop is! Tevens is er een gratis app waarin je je collectie kunt bijhouden en er in Virtual én Augmented Reality van alles te zien is. Ook hiervoor kun je (voor € 2,99) een speciale gadget aanschaffen: een Star Wars VR bril!

Als laatste heeft Emté diverse Star Wars recepten op hun site geplaatst: zo kun je onder andere Bantha snacks, een Darth Vader pretzel en (mijn persoonlijke favoriet) een Jabbacado-toast maken!

Kortom: Emté is de komende weken dé supermarkt waar de Star Wars fan moet zijn!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!