LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Star Wars nieuws round-up: 20 maart 2022

De Star Wars nieuws round-up van de afgelopen week staat weer voor jullie klaar met deze keer onbevestigde geruchten omtrent castingnieuws, serienieuws en gamenieuws. Dit nieuws zal op zondagavond uitgebreider worden besproken in de Star Wars Podcast.

Gameplaybeelden LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en een nieuwe trailer op 24 maart

Er is een kleine drie kwartier aan gameplaybeelden van de aanstaande game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga uitgelekt. We zien beelden uit verschillende tijdperken voorbijkomen, waaronder het duel van Anakin en Obi-Wan tegen Count Dooku en het begin van A New Hope, waar een en ander lijkt te zijn geleend van het einde van Rogue One. Zeker even kijken!

Verder is ook al aangekondigd dat we donderdag 24 maart een nieuwe trailer mogen verwachten:

Mace Windu terug in Star Wars?

Samuel L. Jackson heeft toegegeven dat hij Bryce Dallas Howard (regisseur van enkele afleveringen van The Mandalorian en een aflevering van The Book of Boba Fett) heeft gevraagd om Mace Windu terug te brengen in Star Wars. Leuke poging, maar of Howard daar veel invloed op heeft valt te betwijfelen. Wat zouden jullie hiervan vinden? Laat het ons weten in de grootste Nederlandstalige Star Wars community!

Daisy Ridley zal “altijd Rey zijn”

Op de vraag of Daisy Ridley van plan is om terug te keren als Rey antwoordde de actrice als volgt. Persoonlijk heb ik er nooit aan getwijfeld dat we over een aantal jaar een nieuwe trilogie kunnen verwachten, maar voor nu hebben Star Wars fans genoeg andere series en films om naar uit te kijken.

Damon Lindelof zou aan een Star Wars film werken

Andor lijkt in augustus uit te gaan komen

Nieuwe concept art van The Rise of Skywalker vrijgegeven

Een van de concept artists van Star Wars: The Rise of Skywalker heeft een groot deel van zijn concept art op internet geplaatst en voor liefhebbers van Star Wars art zitten daar een hoop gave platen tussen. Klik hier om ernaartoe te gaan!

Het wekelijkse Star Wars nieuws wat nog niet bij ons op de site stond lees je in het weekend in onze Star Wars nieuws round-up. Volg de Star Wars community van de Benelux en praat met mee met de fans.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!