Star Wars nieuws
Star Wars nieuws

Star Wars nieuws: HoloNet Gemist 22.10.2023

Het Star Wars nieuws van de afgelopen week

Welkom bij een nieuwe editie van HoloNet Gemist; elk weekend deelt de redactie hierin het Star Wars nieuws van de afgelopen week dat onze voorpagina niet heeft gehaald.

Minecraft Star Wars: Path of the Jedi downloadbare content verschijnt 7 november

Op Minecraft Live werd aangekondigd dat Minecraft Star Wars: Path of the Jedi content op 7 november zal verschijnen voor de populaire game die bekendstaat om zijn blokkerige graphics.

In Path of the Jedi speel je als Padawan, pas je je eigen droid aan en bouw je een lichtzwaard terwijl je op verschillende missies door de galaxy reist. Gedurende de hele game zul je legendes als Yoda en Mace Windu tegenkomen terwijl je opklimt tot de rang van Jedi Knight. Bekijk de trailer hieronder, met een glimp van beroemde locaties als Coruscant en Kamino en favoriete personages van fans, waaronder Ahsoka Tano, General Grievous en Obi-Wan Kenobi.

Nieuwe clip Young Jedi Adventures

Bekijk dit fragment uit Star Wars: Young Jedi Adventures. Onze helden raken verstrikt in een lokale bende wanneer de speeder van Nash wordt gestolen. Vanaf 8 november verschijnen er nieuwe afleveringen, met dit keer de verschijning van personages die High Republic fans uit de boeken zullen herkennen.

Nieuwe collectibles van Gentle Giant

Gentle Giant heeft een aantal nieuwe collectibles onthuld omtrent onze favoriete franchise. Bijvoorbeeld deze 1:6 schaal Darth Vader Milestones-statue gebaseerd op zijn verschijning in de finale van Star Wars: The Clone Wars. Met een adviesprijs van $300 en een releasedatum in het tweede kwartaal van 2024 zullen fans nog even geduld moeten hebben.

Verder is er ook een buste van Thrawn onthuld (oplage 1000 stuks) die gebaseerd is op het uiterlijk van acteur Lars Mikkelsen. Het is een grote collectible van 1:2 schaal (ongeveer 25 centimeter hoog) die $175 moet kosten en in de lente van 2024 moet verschijnen.

Daarnaast is er een 1:7 schaal statue van Chewbacca getoond met een oplage van 2000 stuks. Het is een actievolle pose van onze favoriete Wookiee en zijn bowcaster ter waarde van $250 die in het tweede kwartaal van 2024 moet verschijnen.

En tot slot zien we hier de 1:6 schaal buste van Yoda en Luke Skywalker uit een welbekende scène van The Empire Strikes Back, wanneer Luke de oude Jedi meester op zijn rug draagt. Het betreft een oplage van 3000 stuks, een adviesprijs van $150 en wederom een release in het tweede kwartaal van volgend jaar.

Lightsaber van Stellan Gios komt naar de webshop van Disney

Interessant voor de verzamelaars en liefhebbers van The High Republic: voor het eerst zal er een officiële collectible verschijnen van een personage uit dit tijdperk. De lightsaber van Jedi Stellan Gios (een belangrijk personage uit fase 1 van The High Republic). De oplage is beperkt tot 5000 stuks en het product zal ook enkele andere exclusieve eigenschappen bevatten.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!