Andor

Star Wars nieuws: HoloNet Gemist 11.12.2022

Het Star Wars nieuws van de afgelopen week

Elk weekend delen wij in HoloNet Gemist het Star Wars nieuws van de afgelopen week dat onze voorpagina niet heeft gehaald. Lees verder voor het Star Wars nieuws van de afgelopen week!

Star Wars Gaming Holocron 2.03: Episode I – The Gungan Frontier verschenen

Elke week op dinsdag verschijnt op ons kanaal op YouTube een nieuwe aflevering in de Gaming Holocron, een serie waarin Bas ingaat op alle Star Wars-games ooit gemaakt. Recentelijk is seizoen 2 gelanceerd waarin we naar elke game sinds de release van The Phantom Menace, tot aan de overname van Disney kijken. Abonneer je snel op ons kanaal om geen video te missen! Deze week staat Bas stil bij Episode I – The Gungan Frontier, een game uit 1999 waarin jongere spelers leren hoe een ecosysteem werkt … op de maan van Naboo, Ohma-D’un!

The Acolyte foto’s met castleden uitgelekt

Afgelopen week zijn foto’s verschenen van enkele hoofdrolspelers uit The Acolyte zoals ze in de serie te zien zullen zijn. Onder andere hoofdrolspelers Amandla Stenberg, Lee Jung-Jae, Dean Charles Chapman en mogelijk ook Dafne Keen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd door een uiteraard anonieme fotograaf. Verder zien we ook een Wookiee en een Zabrak, waarvan het niet bekend is wie de acteurs zijn. De foto’s zijn o.a. te zien op Bespin Bulletin, die Splashnews en Daily Mail crediteert voor de afbeeldingen.

Andor seizoen 2 setfoto’s gelekt

Ook van het tweede seizoen van Andor, waarvan de opnames onlangs zijn gestart, zijn enkele foto’s verschenen. Dit betreft enkele foto’s van de set, er zijn hier dus geen personages te zien. Voor een overzicht van de foto’s kun je wederom Bespin Bulletin bezoeken.

Andor valt mogelijk in de prijzen

De nominaties voor de Critics Choice Awards rondom tv-shows zijn bekend gemaakt. Star Wars dingt dit jaar mee voor een prijs. Andor is genomineerd in de ‘Best Drama Series of the year’-categorie en Diego Luna, de acteur die Cassian Andor speelt, heeft een nominatie te pakken voor ‘Best Actor’. Het jaar was een goede voor series en de vele streamingdiensten. Andor neemt het op tegen Bad Sisters (Apple TV Plus), Better Call Saul (AMC), The Crown (Netflix), Euphoria (HBO), The Good Fight (Paramount Plus), House of the Dragon (HBO), Severance (Apple TV Plus) en Yellowstone (Paramount Network). Diego Luna neemt het op tegen namen als Jeff Bridges (The Old Man), Sterling K. Brown (This is Us), Bob Odenkirk (Better Call Saul), Adam Scott (Severance) en Anthony Starr (The Boys).

Hoewel de Emmy’s voor deze periode pas plaats gaan vinden in september 2023, waarin Andor vast en zeker ook redelijk wat nominaties zal krijgen, is het niet ondenkbaar dat de serie in de komende weken meer nominaties uit andere hoeken gaat krijgen. De Critics Choice Awards ceremonie zal gehouden worden op zondag 15 januari 2023.

Soundtrack van Andor nu in volledigheid te beluisteren

De muziek van de laatste vier Andor-afleveringen is nu ook op diverse muziekstreamingdiensten verschenen, onder de benaming “Andor Vol. 3 (Episodes 9-12)”. De opvallende soundtrack van deze serie verscheen eerder ook in tracklists waarin vier afleveringen bijeen kwamen. De nieuwe Star Wars-muziek is te beluisteren via Spotify en andere muziekstreaming-platforms. Ook kan deze fysiek worden aangeschaft bij Walt Disney Records.

Showdown on Ruhnuk verschijnt voor Star Wars: The Old Republic

Showdown on Ruhnuk is de volgende grote game-update voor de MMORPG Star Wars: The Old Republic. Update 7.2 introduceert de gloednieuwe Star Wars-planeet Ruhnuk met nieuwe verhaalcontent en een Daily Area. Ook worden er diverse andere verbeteringen doorgevoerd, waaronder een modus voor kleurenblinden, een nieuwe PvP-map en enkele wijzigingen in Gear Progression.

Shae Vizla is op zoek naar de belangrijkste uitvalsbasis van de malafide Mandalorian Heta Kol. Deze zoektocht heeft haar naar Ruhnuk geleid, een onherbergzame planeet in het centrum van een elektrische nevel. Ruhnuk is een gloednieuwe planeet in Star Wars die niemand ooit eerder heeft gezien. De planeet is droog en dor, maar heeft vele rivierdalen die het woestijnachtige landschap doorsnijden.

In het nieuwe verhaal staan spelers de troepen van Mandalore bij in de nasleep van de hoofdverhaalmissie. Hierbij komen ze meer te weten over wat belangrijk is voor de Mandalorians onder Shae Vizla’s bevel. Spelers helpen bij het opsporen van een van Heta Kol’s meedogenloze volgelingen terwijl hij geheime experimenten uitvoert. EA en BioWare bevestigen nu dat de update op 13 december live gaat in Star Wars: The Old Republic.

Reva (Third Sister) maakt haar opwachting in Galaxy of Heroes

Er is een update voor de mobiele game Galaxy of Heroes verschenen, waarin de focus ligt op Reva, de Third Sister uit de Disney+-serie Obi-Wan Kenobi. Spelers kunnen Reva vrijspelen door met hun in-game guild samen te werken in een nieuw evenement. Dit evenement is de nieuwe Territory Battle getiteld “Rise of the Empire”. Je kunt hier shards verzamelen waarmee je Reva bij elkaar kunt sparen.

Speel je ook Galaxy of Heroes of ben je geïnteresseerd in de game? Binnen de Star Wars Awakens community is een ingame guild actief, waar je je bij kunt aansluiten als je wil. Zoek in de Guild Search binnen de app op “StarWarsAwakens” en doe mee! In de Star Wars Awakens Discord server vindt geregeld overleg plaats over de optimale strategieën, zodat guild members de mooiste ingame beloningen kunnen verdienen.

Galaxy of Heroes is free-to-play (met optionele ingame aankopen) en beschikbaar voor iOS– en Android-devices.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!