Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor nu verkrijgbaar!

Onze review komt er binnenkort aan!

Respawn Entertainment, EA en Lucasfilm Games hebben vandaag het langverwachte Star Wars Jedi: Survivor uitgebracht. In Star Wars Jedi: Survivor, het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, keert Jedi Knight Cal Kestis (gespeeld door Cameron Monaghan) terug als een sterkere en meer ervaren Jedi Knight en neemt het op tegen gevaarlijke bedreigingen in het sterrenstelsel. De game is gemaakt voor de huidige generatie gaming-hardware en biedt actievolle Jedi-gevechten, spannende cinematische gameplay en diepere verkenning. Star Wars Jedi: Survivor is nu verkrijgbaar op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Stig Asmussen, game director bij Respawn Entertainment:

Star Wars Jedi: Survivor verbetert de game-ervaring van Star Wars Jedi: Fallen Order in alle opzichten. Spelers beleven een verhaal dat spannender wordt bij elke zet die Cal doet. Je kunt uitgestrekte werelden verkennen en gevechten voeren die spelers op alle niveaus het gevoel geeft dat ze een echte Jedi zijn. Ik kan niet trotser zijn op het werk dat ons team bij Respawn voor deze game heeft verricht en ik ben dankbaar voor onze samenwerking met het Lucasfilm Games-team tijdens dit avontuur.


Star Wars Jedi: Survivor begint vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars Jedi: Fallen Order. Terwijl Cal blijft groeien als Jedi moet hij The Empire, dat hem voortdurend achtervolgt, een stap voor blijven. Cal en zijn trouwe droid-maatje BD-1 moeten bekende vrienden zoals Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) en nieuwe teamgenoten zoals Bode Akuna (Noshir Dalal) verenigen in de strijd tegen The Empire. Cal moet zich aanpassen aan de bedreigingen door nieuwe Jedi-vaardigheden te leren, zijn lightsaber te beheersen en nieuwe manieren te vinden om te navigeren op de bijzondere planeten die hij bezoekt. Vince Zampella, oprichter en CEO van Respawn Entertainment:

Stig en zijn team hebben een buitengewoon tweede hoofdstuk gecreëerd met Star Wars Jedi: Survivor. Ze zetten een ervaring neer die de reikwijdte en schaal van de game in alle opzichten uitbreidt. Star Wars Jedi: Survivor onderstreept de filosofie van Respawn en heeft een ongelooflijk universum in de Star Wars-franchise weten te combineren met creatieve en opwindende gameplay die geweldig aanvoelt.


Douglas Reilly, vice president, Lucasfilm Games:

Star Wars Jedi: Survivor is een bijzonder succesvolle action-adventure dat de ongelooflijke verhalen, personages en planeten binnen het Star Wars-universum vertelt. Dat terwijl het fans uitnodigt om de unieke cinematische actie en fantasie van het Jedi-zijn te beleven. Dit vervolg is een bewijs van Respawns liefde en zorg voor de Star Wars-franchise en we kunnen niet trotser zijn om samen met hen zo’n adembenemende en meeslepende ervaring te bieden.

Star Wars Jedi: Survivor is nu verkrijgbaar in de (digitale) winkel voor de Xbox Series X|S en PlayStation 5 en PC (via de EA-app, Steam en de Epic Games Store). Spelers kunnen ook de Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition kopen om toegang te krijgen tot exclusieve cosmetische items die zijn geïnspireerd door Han Solo, Luke Skywalker en R2-D2.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!