Star Wars Identities

Star Wars Identities komt naar Brussel

Tien jaar nadat Star Wars: the Exhibition in Brussel te zien was keert de franchise terug naar België: vanaf 2 april tot en met 2 september 2018 zal Star Wars Identities neerstrijken in Paleis 2 van de Brussel Expo!

Momenteel is deze tentoonstelling nog tot 11 maart 2018 te bezoeken in de Cinemec bioscoop te Utrecht, maar vanaf volgend jaar kunnen ook de Belgische fans die dit nét iets te ver reizen vinden terecht in de Belgische hoofdstad.

De tentoonstelling Star Wars Identities bevat meer dan tweehonderd originele modellen, kostuums en illustraties uit de originele en prequel-trilogie. Ook is er een interactief deel waarbij je als bezoeker op zoek gaat naar jouw eigen identiteit.

Toen Identities eind september van dit jaar werd geopend zijn Ramon en Dennis namens StarWarsAwakens.nl naar Utrecht afgereisd om verslag te doen van het evenement en om de makers te interviewen.

Kaarten voor Star Wars Identities zullen vanaf 20 januari 2018 te koop zijn. Meer informatie vind je op de officiële site.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!