Star Wars Celebration

Star Wars Celebration 2023 onthult haar eerste gasten

En er komen nieuwe dagtickets verkrijgbaar!

Ooit leek het nog ver weg, maar met nog iets meer dan twee maanden te gaan is het alweer bijna tijd voor Star Wars Celebration Europe. Inmiddels zijn ook de eerste gasten van het evenement bekendgemaakt, evenals het gegeven dat er nieuwe tickets in de verkoop gaan.

Voor degenen die net als ondergetekende eind juni 2022 probeerden om een voordelig ticket aan te schaffen waarmee je alle vier de dagen toegang krijgt tot het evenement was het een bittere pil dat de online wachtrijen roet in het eten gooiden. Binnen een halfuur waren alle tickets uitverkocht, op de tickets voor losse dagen na. Een duur grapje voor de mensen die van plan waren om het evenement volledig bij te wonen en zelfs de dagtickets waren binnen enkele dagen compleet uitverkocht.

Opnieuw dagtickets voor Star Wars Celebration in de verkoop

Gisteren is bekendgemaakt dat er echter opnieuw tickets verkrijgbaar zullen worden gemaakt, wellicht omdat de capaciteit van het evenement vanwege zorgen over het coronavirus vorig jaar nog niet gemaximaliseerd was. Aankomende vrijdagavond om 18:00 Nederlandse tijd zullen er opnieuw tickets in de verkoop gaan, dus mocht jij deze nog willen scoren raden we je aan om op tijd klaar te zitten op de website van Star Wars Celebration.

De eerste gasten zijn bekend

Verder zijn ook de allereerste gasten van het evenement bekendgemaakt: Anthony Daniels (C3-PO), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano), Matt Lanter (Anakin Skywalker), Dee Bradley Baker (vrijwel alle Clones), Giancarlo Esposito (Moff Gideon), Vivien Lyra Blair (Leia Organa) en Indira Varma (Tala Durith) zullen allen aanwezig zijn op de beursvloer. Dit betekent dat ze beschikbaar zijn voor de panels en je hen ook persoonlijk kan ontmoeten voor een handtekening en/of een gezamenlijk foto.

Er zullen ongetwijfeld nog veel meer gasten bekend worden gemaakt in de komende weken! Langzamerhand beginnen Star Wars fans wereldwijd weer toe te leven naar het grootste Star Wars evenement ter wereld. Wil je ook gezellig meepraten in de voorpret naar dit evenement toe en lijkt het je leuk om de panels t.z.t. live met andere communityleden te volgen? Word dan lid van onze Star Wars community!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!