Star Wars Battlefront content 2016

Star Wars Battlefront content in 2016

Star Wars Battlefront is enigszins controversieel. Het is een game die gespeeld wordt door de fans die het spel geweldig vinden en het spel dat teleurgesteld aan de kant wordt gezet door de mensen die deze game juist helemaal niks vinden. Een grote groep spelers heeft simpelweg gemengde gevoelens bij EA’s eerste poging om de Star Wars fans voor zich te winnen. Voor de echte Star Wars fans is het geheel een grote traktatie. Echter zou de inhoud van het spel – de game content – simpelweg tekort schieten: te weinig variatie in de maps, te weinig wapens, geen mogelijkheid om je wapens aan te passen etc. Naast het feit dat de game audiovisueel werkelijk schitterend in elkaar steekt, blijft de game voor veel mensen na een paar dagen – vooruit, weken – in de kast liggen. Dan heb je nog de Season Pass voor €49,99 die bij veel gamers in het verkeerde keelgat schoot. Extra game content voor de prijs van een volledige game? Wat krijg je daar dan precies voor? Hoewel het nog steeds niet precies duidelijk is wat ons in het komende jaar te wachten staat, heeft EA wel een en ander losgelaten over de te verwachten Star Wars Battlefront content in 2016.

Star Wars Battlefront content in 2016: de Season Pass

  • Star Wars™ Battlefront™ Outer Rim (maart 2016) – Vecht tussen de fabrieken van Sullust en in het paleis van Jabba de Hut op Tatooine

  • Star Wars™ Battlefront™ Bespin (zomer 2016) – Word prooi of jager in deze dynamische spelervaring in de Cloud City Bespin

  • Star Wars™ Battlefront™ Death Star (herfst 2016) – Dat is geen maan! Een van de meest iconische locaties in het Star Wars-universum maakt haar debuut in Star Wars Battlefront.

  • Star Wars™ Battlefront™ Uitbreidingspakket 4 – Titel nog aan te kondigen (begin 2017) – De komende maanden geven we meer informatie over dit gave nieuwe uitbreidingspakket.

Daarnaast is er een grote patch beschikbaar die een groot aantal balance-issues zou moeten verhelpen en is er opnieuw gratis content aan de game toegevoegd, in navolging van de Battle of Jakku DLC van vorige maand.

  • De Survival-map van Tatooine biedt nu ondersteuning voor de multiplayermodi Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt en Heroes vs Villains, en heet Raider Camp.

  • Nieuwe Hoth-outfits voor Luke Skywalker en Han Solo, die allebei beschikbaar zijn voor fans als ze deze twee iconische personages op Hoth spelen. De outfits zijn vorige maand vrijgespeeld door onze spelers in de community-missie Heroes’ Holiday.

  • We geven spelers de mogelijkheid om Private Matches te creëren, zodat het nog makkelijker wordt om met vrienden te spelen.

  • De introductie van dagelijkse uitdagingen en community-evenementen. Deze zijn bedoeld om de community bijeen te laten komen voor bepaalde doelen en missies, zodat spelers de kans krijgen om nog sneller credits en unlocks te verdienen. De komende dagen volgt er meer nieuws over community-evenementen en dagelijkse uitdagingen.

  • En natuurlijk zijn er ook een paar algemene tweaks in de spelbalans voor zowel wapens als multiplayermodi.

Het volledige persbericht over de Star Wars Battlefront content in 2016 is te lezen op de officiële website van Star Wars Battlefront. En de volledige patch gegevens, inclusief alle doorgevoerde balance tweaks vind je op het forum van Star Wars Battlefront.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!