Social Media

Nieuws

Star Wars Battlefront content in 2016

Geplaatst

op

Star Wars Battlefront content 2016

Star Wars Battlefront is enigszins controversieel. Het is een game die gespeeld wordt door de fans die het spel geweldig vinden en het spel dat teleurgesteld aan de kant wordt gezet door de mensen die deze game juist helemaal niks vinden. Een grote groep spelers heeft simpelweg gemengde gevoelens bij EA’s eerste poging om de Star Wars fans voor zich te winnen. Voor de echte Star Wars fans is het geheel een grote traktatie. Echter zou de inhoud van het spel – de game content – simpelweg tekort schieten: te weinig variatie in de maps, te weinig wapens, geen mogelijkheid om je wapens aan te passen etc. Naast het feit dat de game audiovisueel werkelijk schitterend in elkaar steekt, blijft de game voor veel mensen na een paar dagen – vooruit, weken – in de kast liggen. Dan heb je nog de Season Pass voor €49,99 die bij veel gamers in het verkeerde keelgat schoot. Extra game content voor de prijs van een volledige game? Wat krijg je daar dan precies voor? Hoewel het nog steeds niet precies duidelijk is wat ons in het komende jaar te wachten staat, heeft EA wel een en ander losgelaten over de te verwachten Star Wars Battlefront content in 2016.

Star Wars Battlefront content in 2016: de Season Pass

 • Star Wars™ Battlefront™ Outer Rim (maart 2016) – Vecht tussen de fabrieken van Sullust en in het paleis van Jabba de Hut op Tatooine

 • Star Wars™ Battlefront™ Bespin (zomer 2016) – Word prooi of jager in deze dynamische spelervaring in de Cloud City Bespin

 • Star Wars™ Battlefront™ Death Star (herfst 2016) – Dat is geen maan! Een van de meest iconische locaties in het Star Wars-universum maakt haar debuut in Star Wars Battlefront.

 • Star Wars™ Battlefront™ Uitbreidingspakket 4 – Titel nog aan te kondigen (begin 2017) – De komende maanden geven we meer informatie over dit gave nieuwe uitbreidingspakket.

Daarnaast is er een grote patch beschikbaar die een groot aantal balance-issues zou moeten verhelpen en is er opnieuw gratis content aan de game toegevoegd, in navolging van de Battle of Jakku DLC van vorige maand.

 • De Survival-map van Tatooine biedt nu ondersteuning voor de multiplayermodi Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt en Heroes vs Villains, en heet Raider Camp.

 • Nieuwe Hoth-outfits voor Luke Skywalker en Han Solo, die allebei beschikbaar zijn voor fans als ze deze twee iconische personages op Hoth spelen. De outfits zijn vorige maand vrijgespeeld door onze spelers in de community-missie Heroes’ Holiday.

 • We geven spelers de mogelijkheid om Private Matches te creëren, zodat het nog makkelijker wordt om met vrienden te spelen.

 • De introductie van dagelijkse uitdagingen en community-evenementen. Deze zijn bedoeld om de community bijeen te laten komen voor bepaalde doelen en missies, zodat spelers de kans krijgen om nog sneller credits en unlocks te verdienen. De komende dagen volgt er meer nieuws over community-evenementen en dagelijkse uitdagingen.

 • En natuurlijk zijn er ook een paar algemene tweaks in de spelbalans voor zowel wapens als multiplayermodi.

Het volledige persbericht over de Star Wars Battlefront content in 2016 is te lezen op de officiële website van Star Wars Battlefront. En de volledige patch gegevens, inclusief alle doorgevoerde balance tweaks vind je op het forum van Star Wars Battlefront.

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Sponsor
1 Comment

1 Comment

 1. Bas van Dun

  26 januari 2016 at 20:28

  Ik moet zeggen… dit klinkt lekker..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws

Star Wars: The High Republic

Een nieuw tijdperk voor Star Wars

Geplaatst

op

Door

Afgelopen nacht heeft Lucasfilm eindelijk informatie over het mysterieuze Project Luminous met de wereld gedeeld.

Tijdens Star Wars Celebration Chicago in april van vorig jaar maakte Lucasfilm bekend met een nieuw project bezig te zijn dat verdeeld zou worden over verschillende vormen van media, waaronder boeken voor oudere en jongere lezers en stripboeken. Bekende Star Wars schrijvers Cavan Scott, Claudia Gray, Charles Soule, Daniel José Older en Justina Ireland zouden dit project op zich nemen met verhalen die door uitgevers als Disney Lucasfilm Press, Del Rey, IDW Publishing en Marvel uitgegeven zouden gaan worden. Maar meer dan dat werd en niet over het project verteld. Sinds die tijd werden we zoet gehouden met cryptische hints van de schrijvers tot we afgelopen maand te horen kregen dat het project in de nacht van 24 op 25 februari eindelijk uit de doeken gedaan zou worden.

Het project is nu officieel omgedoopt tot Star Wars: The High Republic en betreft een nieuw tijdperk in de Star Wars wereld. De groep schrijvers kreeg min of meer een leeg vel om naar hun wens in te vullen. Na vele brainstormsessies op Skywalker Ranch kwam er een tijdperk en verhaal voort waar ze zich allemaal op zouden gaan richten. Nieuwe tijden, nieuwe Jedi, nieuwe Smokkelaars en Bounty Hunters. Alles dat we van Star Wars verwachten, maar dan in een nieuw “oud” jasje.

Ongeveer 200 jaar voor de Skywalker Saga zijn de Galactic Republic en de Jedi Order op hun hoogtepunt. De Republic is kleiner dan we deze kennen, er zijn in de Outer Rim nog tal van onbekende planeten te ontdekken en de Jedi zijn hier wat we van ze verwachten, beschermers van rust en vrede in het sterrenstelsel. Maar uiteraard is niet alles koek en ei. Het verhaal begint met wat met “The Great Disaster” noemt, gebeurtenissen die het sterrenstelsel in een gevaarlijke nieuwe richting duwen.

De eerste verhalen waar we van kunnen gaan genieten zijn drie boeken en twee comic series die vanaf augustus dit jaar in de winkels zullen liggen.

 • Into the Dark van Claudia Gray (Disney Lucasfilm Press)
 • A Test of Courage van Justina Ireland (Disney Lucasfilm Press)
 • The High Republic Adventures van Daniel José Older (IDW Publishing)
 • The High Republic van Cavan Scott (Marvel)
 • Light of the Jedi door Charles Soule (Del Rey)

 

Lees verder

Nieuws

Gerucht: J.D. Dillard en Matt Owens werken aan een Star Wars film

Geplaatst

op

Door

Volgens Variety en Deadline werken J.D. Dillard (Sweetheart) en Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.) aan een nieuwe Star Wars film.

Hoewel er nog niets officieel is bevestigd lag het enigszins in de lijn der verwachting dat we aan het begin van 2020 iets meer te weten zouden komen over de eerstvolgende Star Wars film. Aangezien Lucasfilm of Disney nog niets officieel hebben aangekondigd zullen we het ‘nieuws’ met de nodige korrels zout moeten nemen.

Deadline gaat zelfs nog een stap verder door te stellen dat de film zou plaatsvinden op de planeet Exegol: de nieuwe thuisbasis van Emperor Palpatine en zijn onderdanen in The Rise of Skywalker.

Mocht J.D. Dillard inderdaad de nieuwe film gaan schrijven ofwel regisseren, dan zal hij de eerste niet-blanke persoon zijn die in een dergelijke rol aan een Star Wars film is verbonden.

Lees verder

Merchandise

Nieuw in september 2020: de LEGO Razor Crest uit The Mandalorian

Geplaatst

op

Het duurt nog even, maar vanaf 1 september zal een van de meest gewilde Star Wars LEGO sets te koop zijn: de Razor Crest uit The Mandalorian.

Set 75292 zal naast het inmiddels beruchte schip ook minifiguren bevatten van The Mandalorian, Greef Carga, The Child, IG-11 en een Biker Scout. De prijs van deze 1023 onderdelen tellende set is € 139,99.

 

Lees verder

The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker komt thuis in maart

Geplaatst

op

Door

The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker is voorlopig de laatste Star Wars film die in de bioscoop is verschenen. Inmiddels heeft de film ongeveer $ 1,069 miljard Amerikaanse dollar opgebracht waarmee deze op de 33e plek staat in de ranglijst films met de hoogste opbrengst (niet gecorrigeerd voor inflatie). Binnenkort kun je de film thuis bekijken en dat is wellicht eerder dan je had gedacht.

Vanaf 17 maart zal de film digitaal verkrijgbaar zijn en op 31 maart is de release voor fysieke media zoals DVD en Blu-ray. En evenals The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story komt de film ook gewoon op 4K Blu-ray uit. Eerder heeft Disney beloofd dat de film in de zomer van 2020 op Disney+ zal verschijnen, net zoals vorig jaar Captain Marvel (dat in maart 2019 in de bioscoop kwam) in oktober op de streamingdienst verscheen.

Ga jij de film in huis halen om je collectie te completeren of wacht je rustig af tot hij op Disney+ te zien is?

Star Wars: The Rise of Skywalker was de laatste film uit de Skywalker-saga. De release was op 18 december 2019. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan produceerden de film. The Rise of Skywalker is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens heeft geregisseerd. De film introduceerde nieuwkomers Dominic Monaghan, Naomi Ackie, Keri Russell en Richard E. Grant. Tevens zijn o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) verschenen. Zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) was te bewonderen in het slotstuk van de sequel trilogy.

Lees verder
Sponsor