The Mandalorian logo | Bron: Disney

The Mandalorian: trailer, clip, behind-the scenes reel en castfoto’s

Zojuist was in Chicago op Star Wars Celebration het langverwachte panel over The Mandalorian, de serie die vanaf 12 november op Disney+ te zien zal zijn.

Aanwezigen waren producers Jon Favreau en Dave Filoni en acteurs Pedro Pascal (The Mandalorian), Gina Carano (Kara Dune) en Carl Weathers (Greef Karga). Het volledige panel waarin men vertelt over deze serie kun je hieronder bekijken.

Waar iedereen het meest naar uitkeek was uiteraard een trailer!

Het goede nieuws was dat er een ‘behind the scenes reel’ te zien was, evenals een scène van enkele minuten Ă©n een trailer. Het slechte nieuws: deze waren niet via de stream te bekijken. Alleen de aanwezigen kregen deze te zien.

Echter: lang leve mobiele telefoons met camera’s! Het duurde niet lang voordat er op YouTube beelden van te zien waren. De Behind-the-scenes reel is HIER te zien en de trailer via DEZE link.

Verder werden onderstaande foto’s getoond waarop de drie hoofdrolspelers te zien zijn.

The Mandalorian zal vanaf 12 november 2019 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. Een release in de Benelux is nog niet bekendgemaakt. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. De cast bestaat uit Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog en Nick Nolte. De serie speelt zich 5 jaar na Return of the Jedi af.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!