The Mandalorian eerste beeld en regisseurs

Gisteren konden we al melden dat de aankomende live action serie een naam heeft: The Mandalorian. Vandaag is er via StarWars.com nog meer nieuws; een eerste afbeelding en een waslijst aan diverse regisseurs die aan de serie verbonden zijn! Het gaat om Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Bryce Dallas Howard, en Taika Waititi.

Dave Filoni, die de pilot zal regisseren, kennen we van alle eerdere shows. Hij werkte samen met George Lucas aan Clone Wars, creëerde en overzag Rebels, en ontwikkelde Resistance. Nu is hij Hoofd Animatie bij Lucasfilm, maar toch vond hij tijd om zijn live action debuut te maken voor twee afleveringen van The Mandalorian.

Rick Famuyiwa is bekend van o.a. de film Dope. Zijn volgende filmproject wordt Past Midnight met Keanu Reeves, maar eerst zal hij de tweede en zesde afleveringen van The Mandalorian filmen.

Deborah Chow heeft haar kunsten al vertoond bij een hele zwik aan populaire tv-series. Onder anderen Jessica Jones, Fear the Walking Dead, Mr Robot, en Better Call Saul. Zij neemt de derde en zevende afleveringen voor haar rekening.

Bryce Dallas Howard heeft slechts een aantal korte films op haar naam staan. Als dochter van Solo regisseur Ron Howard zit regisseren haar echter in het bloed. Als actrice zal men haar herkennen van haar hoofdrol in de Jurassic World reeks. Aflevering 4 zal van haar hand zijn.

Tot slot de regisseur van de achtste en laatste aflevering van het seizoen, Taika Waititi. Deze man kennen we van What We Do in the Shadows en de laatste Thor film: Ragnarok.

Er is de hele week al activiteit op de set van de serie, dus meer aankondigingen kunnen niet uit blijven. Maar voorlopig moeten we het hier mee doen. Van welke regisseur wordt jij vrolijk? Laat het ons weten!

The Mandalorian zal in het najaar van 2019 verschijnen op de nieuwe streamingdienst van Disney.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!