Social Media

The Mandalorian

Taika Waititi keert niet terug voor seizoen twee van The Mandalorian

Geplaatst

op

Taika Waititi
Foto: Gage Skidmore

Taika Waititi regisseerde de laatste aflevering van het eerste seizoen van de succesvolle Disney+ serie The Mandolorian. De aflevering werd door veel fans, net als de gehele serie, erg gewaardeerd. Sommigen keken dan ook erg uit naar een mogelijke toekomst rol voor Waititi. In januari gingen de geruchten dat Waititi mogelijk zelfs in de toekomst een eigen Star Was film zou krijgen om te regisseren.

Echter, het tweede seizoen van The Mandalorian is veel dichter in de buurt. Voor sommigen misschien dan ook de hoop om opnieuw een aflevering te zien die door Waititi geregisseerd is. Voor die mensen is er helaas slecht nieuws. Via Instagram Live liet de regisseur namelijk weten dat hij geen enkele aflevering van het tweede seizoen voor zijn rekening heeft genomen. De reden zou zijn dat het schema van The Mandalorian zou hebben gebotst met een ander project waar de regisseur aan werkt, namelijk de film Next Goal Wins.

Over de eventuele film die hij zou mogen regisseren volgens de geruchten is nog niks bekend. Echter, voorlopig zien we niets van Waititi terug in ons geliefde Star Wars universum.

Lees verder
Sponsor
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Mandalorian

Gerucht: ook Timothy Olyphant speelt in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

De castinggeruchten over The Mandalorian blijven binnenstromen; The Hollywood Reporter meldt inmiddels dat ook Timothy Olyphant is toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen.

Timothy Olyphant

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic (via The Hollywood Reporter)

Na de eerdere berichten over Ahsoka, Boba Fett en Bo-Katan blijft de geruchtenmolen doorgaan met draaien in het kader van het vervolg op Star Wars’ eerste live-action serie. Wat voor rol Timothy Olyphant (Deadwood, Justified) mogelijk gaat spelen is niet bekend, sowieso zijn alle geruchten uiteraard niet officieel zolang Lucasfilm en/of Disney deze nog niet heeft bevestigd.

Het tweede seizoen van The Mandalorian staat gepland om in oktober van start te gaan op Disney+.

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: Katee Sackhoff speelt Bo-Katan in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Katee Sackhoff
"Katee Sackhoff" by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Volgens bronnen van Slashfilm en Deadline zou Battlestar Galactica actrice Katee Sackhoff de eerste live-action versie van het personage Bo-Katan tot leven gaan brengen in het tweede seizoen van The Mandalorian. Dit gerucht gaat al de ronde sinds Star Wars Celebration in Chicago (2019). Echter, zowel Slashfilm als Deadline zeggen daar nu bevestiging van te hebben.

Sackhoff is niet onbekend met het personage. Eerder sprak zij de stem van de Mandalorian strijder al in voor de series The Clone Wars en Rebels. De laatste keer dat we Bo-Katan hebben gezien was in seizoen vier van Star Wars Rebels. Toen bezat zij de darksaber en werd ze gezien als de rechtmatige heerser over Mandalore. Echter, in het eerste seizoen van The Mandalorian zien we dat Moff Gideon de darksaber inmiddels bezit. We mogen ervan uitgaan dat Bo-Katan dat niet zomaar over haar kant laat gaan.

Sackhoff en Lucasfilm hebben allebei nog niet gereageerd op het gerucht maar volgens Slashfilm zou haar rol al helemaal opgenomen zijn.

Volgens de bestuursvoorzitter van Disney, Bob Chapek, hoeven we ons overigens geen zorgen te maken over het tweede seizoen van de serie. Volgens hem hebben alle opnames plaats gevonden voor de COVID-19 uitbraak en is de planning daardoor ongewijzigd. Vooralsnog mogen we het tweede seizoen van The Mandalorian dus gewoon op Disney+ verwachten in oktober van dit jaar.

Image: “Katee Sackhoff” by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: Temuera Morrison speelt Boba Fett in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Temuera Morrison zal Boba Fett gaan spelen in The Mandalorian, schrijft The Hollywood Reporter vrijdag op basis van nog onbekende bronnen. Het is nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar The Hollywood Reporter is stellig. Morrison was in de prequels te zien als Jango Fett en vele duizenden clones. (meer…)

Lees verder

The Mandalorian

Een trailer voor Disney Gallery: The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Recentelijk werd bekend dat The Mandalorian een eigen documentaire krijgt van acht afleveringen, vandaag werd de trailer voor deze documentaire onthuld.

Op Star Wars dag (4 mei) verschijnt de eerste aflevering op Disney+, waarna de documentaire elke vrijdag met een nieuwe aflevering wordt aangevuld.

Lees verder
Sponsor