Nieuwe castgeruchten The Mandalorian

Na de berichten dat Pedro Pascal en Gina Carano – hoewel nog steeds onbevestigd – deel zouden uitmaken van de aanstaande The Mandalorian live-action tv-serie, zijn er de laatste weken nieuwe geruchten opgedoken omtrent verschillende acteurveteranen.

The Hollywood Reporter meldt vandaag dat Nick Nolte (The Prince of Tides, Affliction, Warrior) in ieder geval een rol zal gaan spelen in de serie.

Naast deze geroemde acteur verschenen er de afgelopen tijd ook geruchten omtrent Carl Weathers (meest bekend als Apollo Creed in de Rocky films).

Tot slot heeft Werner Herzog (die voornamelijk bekendstaat als een revolutionaire regisseur) aangegeven dat hij verbonden is bij een project dat de naam ‘Huckleberry’ draagt en is MakingStarWars.net in staat geweest om te ontrafelen dat dit de codenaam is van The Mandalorian. Tevens durven zij al te beweren dat Herzog niet als regisseur zijn entree binnen de Star Wars franchise zal maken, maar als daadwerkelijk lid van de cast.

Helaas is er tot op heden nog geen enkele acteur bevestigd voor The Mandalorian. Een van de weinige dingen die we zeker weten is dat de serie wordt geschreven door Jon Favreau en dat in het eerste seizoen o.a. Dave Filoni, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa en Deborah Chow als regisseur zullen fungeren. De serie zal gaan debuteren op de aankomende Disney+ streamingdienst (eind 2019 in de VS). Over een release van Disney+ in de Benelux is nog niets officieel bekendgemaakt.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!