Social Media

The Mandalorian

Klassieke premiejagers in The Mandalorian

Geplaatst

op

Onze lekkende collega’s van Making Star Wars hebben een goede vinger op de pols bij The Mandalorian. Eerder berichtten ze o.a. al dat Pedro Pascal de hoofdrol zou vertolken en dat de serie over een Mandalorian zou gaan. Nu hebben ze weer iets op de set gespot dat fans van Empire Strikes Back een plezier zal doen. De klassieke premiejager IG-88 zal namelijk te zien zijn in een paar spectaculaire actiescènes! Ook is er een figurant gezien die wel erg op IG-88’s collega Bossk lijkt… Lees hier MSW’s volledige verslag.

Volgens MSW’s Jason Ward zal IG werkzaam zijn als handlanger van de Droid Gotra. Deze criminele organisatie is al in een aantal media naar voren gekomen: TarkinLast ShotDoctor Aphra… En nu zullen de criminele robots dus op je beeldscherm te zien zijn.

De Droid Gotra is ontstaan uit een groep gevechtsdroïden uit de Clone Wars. Na het einde van de oorlog heeft de Empire geprobeerd deze robots uit de roeien, maar dit is niet helemaal gelukt. Sinds het ontstaan hebben allerlei vrij denkende droids zich bij de groep gevoegd, waaronder dus schijnbaar IG-88.

The Mandalorian zal begin 2020 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. De cast bestaat uit Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, en Nick Nolte. De serie speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens.

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Sponsor
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Mandalorian

Gerucht: Michael Biehn gecast voor The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Foto bron: Gage Skidmore - Michael Biehn speaking at the 2016 San Diego Comic-Con International in San Diego, California.

Vrijdag lieten we jullie weten dat er geruchten gaan omtrent de casting voor seizoen 2 van The Mandolorian. Rosario Dawson zou namelijk zijn gecast voor de rol van Ahsoka Tano. Daar lees je hier meer over.

Making Star Wars kwam gisteren met een aanvullend bericht over de casting van The Mandolorian. Zij introduceerden namelijk het gerucht dat acteur Michael Biehn, ook wel bekend van Terminator, Tombstone en Aliens, ook gecast zou zijn voor een rol. Heel veel meer dan dat konden ze helaas niet melden. Wel zou de rol van Biehn een bounty hunter zijn uit het verleden van de Mandalorian (Pedro Pascal).

Naast het gerucht omtrent Biehn lieten ze in het zelfde bericht weten dat acteur Bill Burr, die de rol van Mayfeld vertolkt in de serie, ook terugkeert in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Het blijven vooralsnog allemaal geruchten. Het nieuwe seizoen van The Mandalorian staat gepland voor oktober.

Lees verder

The Mandalorian

Ashley Eckstein reageert op geruchten over Ahsoka in the Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Bron foto: John Williams voor Lucasfilm - Ashley Eckstein at an event for Star Wars: Forces of Destiny (2017)

Een paar dagen geleden verscheen het gerucht dat fan favoriet Ahsoka Tano voor het eerst te zien zou zijn in een live-action serie, namelijk in het tweede seizoen van The Mandalorian. De actrice Rosario Dawson zou zijn gecast voor de rol. Al in 2017 werd zij door fans gevraagd om de rol ooit op zich te nemen en ze gaf toen aan daar wel interesse in te hebben.

Over het algemeen werd er dan ook positief gereageerd toen het gerucht afgelopen weekend naar buiten kwam. Maar één iemand leek een beetje te worden vergeten. Tot noch toe is Ahsoka namelijk alleen maar vertolkt door stemactrice Ashley Eckstein. Zij heeft zich door de jaren heen onlosmakelijk verbonden met het personage. Haar fans reageerde dan ook enigszins verbaasd en teleurgesteld dat zij niet gecast zou zijn voor de rol (we weten overigens nog niet of Ahsoka  überhaupt in de serie verschijnt). De vraag kwam op of Eckstein dan misschien wel de stem zou vertolken.

Tot nu toe had Ashley zelf nog niet gereageerd. Maar gisteren kwam ze toch met een bericht op Instagram, wat ze inmiddels ook weer heeft verwijderd. Daarin liet ze weten niet betrokken te zijn bij The Mandalorian en dus ook geen vragen van fans kan beantwoorden. Wel gaf ze aan dat ze nog altijd geïnteresseerd is om Ahsoka te spelen, in welke vorm dan ook en dat ze dankbaar is voor alle kansen die het personage krijgt in nieuwe verhalen. Daar voegde ze aan toe dat ze slechts één persoon is uit een grote groep mensen die het personage tot leven brengen. De beslissingen over het personage zijn niet aan haar en ze zegt geen commentaar te kunnen geven op dingen waar ze zelf niks van weet.

Kortom, Eckstein is dus (tot nu toe) in geen manier betrokken bij The Mandalorian. Wel laat ze doorschemeren dat als Ahsoka in de serie zou verschijnen, ze daar graag deel van uit zou willen maken. Omdat dit alles om een gerucht draait kan het natuurlijk heel goed zijn dat Ahsoka helemaal niet in de serie verschijnt.

Vooralsnog staat het tweede seizoen van The Mandalorian gepland voor dit najaar.

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: Rosario Dawson speelt Ahsoka in tweede seizoen The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Rosario Dawson
Evans Vestal Ward / NBC Universal

Volgens Slashfilm zal Ahsoka Tano voor het eerst in live-action te zien zijn in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Hoewel er nog niets officieel is bevestigd is Peter Sciretta van Slashfilm er heel stellig in: volgens hem is er geen twijfel over mogelijk dat Dawson is gecast als Ahsoka Tano in The Mandalorian.

Ahsoka is natuurlijk bekend als de Jedi Padawan die haar debuut maakte in de animatiefilm The Clone Wars en de achtereenvolgende gelijknamige serie. Later keerde het personage terug in Star Wars Rebels en onlangs was haar zelfs haar stem (ingesproken door Ashley Eckstein, de oorspronkelijke stemactrice) te horen in The Rise of Skywalker, het laatste deel in de Skywalker saga.

Het is onbekend of Eckstein – mits het gerucht waar is – opnieuw de stem van Ahsoka zal vertolken. Het laatste wat we in Star Wars canon van het personage hebben gezien is hoe Ahsoka en Sabine Wren aan het einde van Star Wars Rebels met elkaar op pad gingen om Ezra Bridger veilig thuis te brengen. Deze animatieserie speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope, waar The Mandalorian zich enkele jaren na Return of the Jedi afspeelt (ongeveer 20 jaar nadat we Ahsoka en Sabine voor het laatst zagen).

Vooralsnog nemen we dit gerucht met een korrel zout. Het tweede seizoen van The Mandalorian staat gepland voor release in oktober op Disney+.

Image credit: NBC News

Lees verder

The Mandalorian

Gina Carano (Cara Dune) klaar met filmen van tweede seizoen The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Gina Carano by Gage Skidmore
"Gina Carano" by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Gina Carano heeft op haar Instagram onthuld dat zij haar scènes voor het nieuwe seizoen heeft afgerond.

Het is onduidelijk of dit betekent dat het filmen van het tweede seizoen in zijn geheel klaar is. Maar zelfs als dit nog niet het geval is, is de kans groot dat dit op zeer korte termijn wel het geval zal zijn – het tweede seizoen begon productie in oktober 2019 en de opnames zouden naar verwachting in februari 2020 zijn afgerond. Het is dus ook mogelijk dat Carano met haar Instagrampost doelt op het afronden van de reshoots.

Hoe dan ook: het tweede seizoen van The Mandalorian komt dichterbij nu de fase van post-productie (bijna) is ingegaan. Vanaf medio oktober komt het tweede seizoen beschikbaar op Disney+, waarbij er nog niets is bekendgemaakt over het aantal afleveringen. Wat we wel weten is dat bedenker Jon Favreau nu ook zelf minimaal een aflevering zal regisseren, evenals Carl Weathers (in de serie te zien als Greef Karga).

“Gina Carano” by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Lees verder
Sponsor