Social Media

The Mandalorian

Gerucht: Temuera Morrison speelt Boba Fett in The Mandalorian

Geplaatst

op

Temuera Morrison zal Boba Fett gaan spelen in The Mandalorian, schrijft The Hollywood Reporter vrijdag op basis van nog onbekende bronnen. Het is nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar The Hollywood Reporter is stellig. Morrison was in de prequels te zien als Jango Fett en vele duizenden clones.

Waren de tentakels van de Sarlacc niet sterk genoeg? Gaat The Mandalorian flashbacks laten zien? Dat alles is nog niet duidelijk, maar volgens The Hollywood Reporter komt de beruchte premiejager naar het tweede seizoen van The Mandalorian.

Boba Fett zou een kleine rol gaan spelen in het tweede seizoen van de Disney+-serie. Wel houdt The Hollywood Reporter een slag om de arm: aangezien Morrison het gezicht was van een clone-leger, kan het ook zijn dat de acteur een andere kopie van Jango Fett speelt. Aan het eind van de vijfde aflevering van het eerste seizoen zien we dat iemand naar Fennec Shand toeloopt, volgens sommigen was dit de hint dat Fett inderdaad nog leeft.

De premiejager kwam voor het eerst voor in The Empire Strikes Back in 1980, toen Jeremy Bulloch hem speelde. Jason Wingreen leverde de stem van Fett, maar bij een latere remaster sprak Morrison Boba’s enkele zinnetjes opnieuw in.

Morrison is naar verluidt niet het enige populaire personage dat naar de serie komt: eerder kwam het gerucht naar buiten dat Rosario Dawson een live-action versie van Ahsoka Tano zou gaan spelen in het nieuwe seizoen. Dit blijft vooralsnog onbevestigd.

Het tweede seizoen van The Mandalorian staat gepland voor release in oktober.

Foto: WikimediaCommons/US Embassy(CC BY 2.0)

Lees verder
Sponsor
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Mandalorian

Gerucht: ook Timothy Olyphant speelt in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

De castinggeruchten over The Mandalorian blijven binnenstromen; The Hollywood Reporter meldt inmiddels dat ook Timothy Olyphant is toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen.

Timothy Olyphant

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic (via The Hollywood Reporter)

Na de eerdere berichten over Ahsoka, Boba Fett en Bo-Katan blijft de geruchtenmolen doorgaan met draaien in het kader van het vervolg op Star Wars’ eerste live-action serie. Wat voor rol Timothy Olyphant (Deadwood, Justified) mogelijk gaat spelen is niet bekend, sowieso zijn alle geruchten uiteraard niet officieel zolang Lucasfilm en/of Disney deze nog niet heeft bevestigd.

Het tweede seizoen van The Mandalorian staat gepland om in oktober van start te gaan op Disney+.

Lees verder

The Mandalorian

Gerucht: Katee Sackhoff speelt Bo-Katan in The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Katee Sackhoff
"Katee Sackhoff" by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Volgens bronnen van Slashfilm en Deadline zou Battlestar Galactica actrice Katee Sackhoff de eerste live-action versie van het personage Bo-Katan tot leven gaan brengen in het tweede seizoen van The Mandalorian. Dit gerucht gaat al de ronde sinds Star Wars Celebration in Chicago (2019). Echter, zowel Slashfilm als Deadline zeggen daar nu bevestiging van te hebben.

Sackhoff is niet onbekend met het personage. Eerder sprak zij de stem van de Mandalorian strijder al in voor de series The Clone Wars en Rebels. De laatste keer dat we Bo-Katan hebben gezien was in seizoen vier van Star Wars Rebels. Toen bezat zij de darksaber en werd ze gezien als de rechtmatige heerser over Mandalore. Echter, in het eerste seizoen van The Mandalorian zien we dat Moff Gideon de darksaber inmiddels bezit. We mogen ervan uitgaan dat Bo-Katan dat niet zomaar over haar kant laat gaan.

Sackhoff en Lucasfilm hebben allebei nog niet gereageerd op het gerucht maar volgens Slashfilm zou haar rol al helemaal opgenomen zijn.

Volgens de bestuursvoorzitter van Disney, Bob Chapek, hoeven we ons overigens geen zorgen te maken over het tweede seizoen van de serie. Volgens hem hebben alle opnames plaats gevonden voor de COVID-19 uitbraak en is de planning daardoor ongewijzigd. Vooralsnog mogen we het tweede seizoen van The Mandalorian dus gewoon op Disney+ verwachten in oktober van dit jaar.

Image: “Katee Sackhoff” by Gage Skidmore is licensed under CC BY-SA 2.0

Lees verder

The Mandalorian

Een trailer voor Disney Gallery: The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

Recentelijk werd bekend dat The Mandalorian een eigen documentaire krijgt van acht afleveringen, vandaag werd de trailer voor deze documentaire onthuld.

Op Star Wars dag (4 mei) verschijnt de eerste aflevering op Disney+, waarna de documentaire elke vrijdag met een nieuwe aflevering wordt aangevuld.

Lees verder

The Mandalorian

Op 4 mei kunnen we weer kijken naar The Mandalorian

Geplaatst

op

Door

De hitserie The Mandalorian op Disney+ heeft haar eerste seizoen nog niet zo lang achter de rug. Een tweede seizoen is in de maak maar wordt nog niet uitgezonden voor dit najaar. Toch hoeven fans zich niet te vervelen. Vandaag kwamen de officiële kanalen van Disney en Star Wars namelijk met het nieuws dat er een nieuwe Disney+ serie zal verschijnen op 4 mei, genaamd Disney Gallery: The Mandalorian.

Het betreft een documentaire serie van acht delen die zal worden gepresenteerd door Jon Favreau. De making-of serie neemt de kijkers mee achter de schermen door middel van interviews en nog niet eerder vertoonde beelden. Ook ligt de focus op hoe deze serie zo snel zo’n fenomeen kon worden. Na de eerste aflevering op 4 mei komt er elke week op vrijdag één nieuwe aflevering.

De serie komt uit op een bijzondere dag voor Star Wars fans, namelijk internationale Star Wars dag (MayTheFourth). Op die dag is ook het einde te zien van de door veel fans geliefde serie Star Wars: The Clone Wars.

Over Disney Gallery: The Mandalorian zei Favreau het volgende:

“Het is voor de fans van de show een kans om binnen te kijken en een nieuw perspectief te zien. Misschien zal men ook beter begrijpen hoe The Mandalorian tot stand is gekomen. We vonden het een geweldige ervaring om de show te maken en we kijken er naar uit om het met jullie te delen.”

De onderwerpen van dit seizoen zijn het filmproces, de nalatenschap van George Lucas’ Star Wars, hoe de cast de personages tot leven bracht, de technologie achter de serie, de kunst achter de show’s modellen, effecten, geluid en wezens.

Lees verder
Sponsor