Live-action Cassian Andor tv-serie aangekondigd

StarWars.com meldt zojuist dat Disney voorzitter en CEO Bob Iger vandaag in een Disney Earnings Call heeft aangekondigd dat Lucasfilm een live-action Cassian Andor serie gaat produceren voor Disney+, de nieuwe streaming dienst van Disney.

De serie gaat volgend jaar in productie en volgt de avonturen van Cassian Andor in de beginjaren van de Rebel Alliance en speelt zich dus vóór Rogue One: A Star Wars Story af. Diego Luna keert terug in de rol van Cassian in deze spy thriller waarin we veel meer over zijn verleden te weten gaan komen tijdens spannende missies waarin Cassian meewerkt om het sterrenstelsel weer hoop te geven in de strijd tegen de Empire.

Luna vertelt dat terugkeren naar het Star Wars universum heel speciaal voor hem is.  “Ik heb zoveel herinneringen aan het geweldige werk dat we samen gedaan hebben” zegt hij. “We hebben een geweldig avontuur voor ons en dit nieuwe format geeft ons de kans om het personage verder te verkennen“.

Er is nog geen releasedatum of naam voor de show die samen met The Mandalorian van Jon Favreau op Disney+ te zien zal gaan zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!