Lando Calrissian (Donald Glover)
Lando Calrissian (Donald Glover)

Gerucht: Donald Glover keert terug als Lando Calrissian op Disney+

In 2018 verscheen Solo: A Star Wars Story, een film die geplaagd werd door veel reshoots, een regisseurswissel en een lage bioscoopomzet. Donald Glover, die voor die film in de huid kroop van de charismatische legendesmokkelaar Lando Calrissian, staat volgens sommigen op het punt om terug te keren in een nog niet aangekondigde Disney+ serie.

Noah Outlaw en zijn team van Kessel Run Transmissions zijn ervan overtuigd dat Glover zal terugkeren in een nieuwe Disney+ serie. Of dit een direct vervolg op Solo moet worden of dat het eerder gaat om een spirituele opvolger van de film is niet bekend. Volgens KRT zou Glover de hoofdrol krijgen in een serie omtrent Lando Calrissian en gaat het dus niet om een cameorol. Echter blijft natuurlijk de vraag overeind over of dit onofficiële bericht te vertrouwen is.

Overigens is het zo dat KRT niet de enigen zijn die dit nieuws claimen, zo bracht YouTuber Grace Randolph dit bericht al maanden geleden naar buiten.

Bron was eerder wel betrouwbaar

Zolang er nog niets officieel is bevestigd heeft het weinig zin om hier heel lang bij stil te staan en kunnen we dit bericht het beste met het welbekende korreltje zout nemen, al is het wel noemenswaardig om te melden dat deze zelfde bron het eerder bij het rechte eind had wat betreft de aankondiging van de nieuwe animatieserie Star Wars: The Bad Batch.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!