Weer een featurette en twee TV spots van The Rise of Skywalker

Vorige week kwamen er twee tv spots en een ‘featurette’ uit over het ontstaan van de Star Wars saga door de jaren heen. Deze week verscheen er opnieuw een featurette over de vriendschap tussen de helden uit de sequel trilogy: Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) en Oscar Isaac (Poe Dameron). Verder werden er opnieuw enkele TV spots onthuld.

Mocht je het liefst zo blanco mogelijk de film in gaan, lees dan niet verder.

Friendship Featurette

De featurette focust op de drie helden van de nieuwe trilogie; Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) en Oscar Isaac (Poe Dameron). Daisy beschrijft hoe bizar het is dat de aankomende film de laatste in de Skywalker saga zal zijn. De featurette vervolgt met het tonen van de chemie tussen de acteurs en het plezier wat ze hebben beleefd op de set van The Rise of Skywalker. Voor Daisy voelde het als “een groep kinderen die samen op avontuur gaan”.

“Adventure” – TV Spot

In deze TV spot zien we toch weer wat nieuwe beelden, waarvan degene die het meest bij zal blijven het shot van Kylo Ren en Rey in (vermoedelijk) Kylo Ren’s persoonlijke vertrekken. Naast hen ligt de deels gesmolten helm van Darth Vader op een plateau. Verder zien we Rey trainen en nieuwe beelden van de Millennium Falcon. Poe, Chewie en Finn lopen met wapens in de hand op een Star Destroyer.

“Forever” – TV Spot

Naast dat we op het eind horen dat The Rise of Skywalker nu officieel PG-13 is gekeurd (net zoals The Force Awakens en The Last Jedi dat waren) zien we enkele shots uit nieuwe scènes, waaronder een gesprek tussen Finn en Rey waarbij laatstgenoemde aangeeft dat het te gevaarlijk is en ze in haar eentje zal moeten gaan. Finn is het hier niet mee eens en benadrukt dat ze er samen in zitten, tot het einde. Verder zien we een nieuw shot van de Millennium Falcon, een close-up van Lando Calrissian en op het eind Kylo Ren die een dreigende houding aanneemt. Deze reclame bevat verder vooral beelden die we al kennen uit eerdere trailers en TV spots.

Kunnen jullie ook al niet meer wachten? Nog anderhalve week tot 18 december!

Star Wars: The Rise of Skywalker zal de laatste film uit de Skywalker-saga zijn. De release staat gepland op 18 december 2019. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan produceren de film. The Rise of Skywalker is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens zal regisseren. De film introduceert nieuwkomers Dominic Monaghan, Naomi Ackie, Keri Russell en Richard E. Grant. Tevens zullen o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Billy Dee Williams (Lando Calrissian) verschijnen. Zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) zal te bewonderen zijn in het slotstuk van de sequel trilogy.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!