foto Episode IX

J.J. Abrams deelt eerste foto Episode IX

Zoals reeds bekend zijn vandaag de opnames van de laatste film in de Skywalker saga van start gegaan.

Aan het einde van die eerste opnamedag is er een foto online verschenen vanaf het Twitteraccount van schrijver en regisseur J.J. Abrams. Dit is vrij uniek, niet alleen omdat het het eerste beeld van Episode IX toont, maar ook omdat Abrams in het verleden nog nooit twitterde. Inmiddels staat de foto ook online op StarWars.com en wordt er op die pagina een oproep gedaan om gaandeweg het filmproces vaker terug te komen, aangezien deze bijgewerkt zal worden met nieuwe media vanaf de set van Episode IX.

Check back as we curate all of Abrams’s photos and thoughts on Twitter and Instagram throughout the production process!

Het ziet er dus naar uit dat Abrams tijdens het maken van Episode IX naar de fans toe een heel stuk guller zal zijn dan dat we van hem gewend waren ten tijde van de productie van The Force Awakens!

Onderstaande tweets werden de wereld ingestuurd door Abrams en John Boyega. Op de foto zien we een camera met de markeringen VII en IX (de films die Abrams co-schreef en regisseert) en achter de camera zien we vermoedelijk de cockpit van de Millennium Falcon met Chewbacca, Finn en waarschijnlijk Poe of Rey.

Star Wars Episode IX is vanaf vandaag dus echt in productie en het speculeren kan beginnen!

https://twitter.com/JohnBoyega/status/1024721181902086144

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!