Concept art onthult ander plot van The Rise of Skywalker

Een week geleden rapporteerde Making Star Wars over een gelekte conceptversie van het script voor Star Wars: Episode IX. Het gaat hier niet om het uiteindelijke script dat gebruikt werd, maar een versie die geschreven werd door Colin Trevorrow en Derek Connolly. Making Star Wars claimt dat script ingekeken te hebben en onthulde vorige week hoe het verhaal had kunnen lopen.

In een artikel van de dag daarna zou een bron enkele verhaallijnen hebben bevestigd. Een van de verhaallijnen zou betrekking hebben op Kylo Ren. In een verlaten kasteel van Darth Vader zou Ren een holocron vinden met een boodschap van Palpatine. Palpatine geeft daarin de opdracht aan Vader om Luke te laten trainen door een oud wezen die sterk is in de Dark Side. Het zou Tor Valum heten. Kylo Ren gaat op zoek naar het wezen om bijzondere krachten te verkrijgen zodat hij de oorlog kan winnen. Nadat hij deze heeft, slaat hij toe en vermoordt hij het wezen.

Verder zien we in de concept art van The Art of The Rise of Skywalker dat Kylo Ren een ontmoeting heeft met een vreemd wezen, The Oracle genaamd.

https://twitter.com/JadoreReyBen/status/1217703987316551680

https://twitter.com/JadoreReyBen/status/1217699864479330304

Helaas heeft dit de film niet gehaald. Er zijn inmiddels namelijk aardig wat mensen benieuwd naar hoe dit er uit had kunnen zien. Mogelijk staan er in het concept art boek ook nog andere verhaallijnen die overeen komen met het conceptscript van Colin Trevorrow en Derek Connolly.

Bron: Making Star Wars

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!