De afgelopen tijd ‘regende’ het The Last Jedi TV spots en vannacht kwam er zelfs een internationale trailer uit! Deze trailer én een van de TV spots willen we jullie niet onthouden daar er nieuwe scenes in zitten.

In de internationale (Chinese) trailer (die start met beelden uit The Force Awakens) zien we voor het eerst de Fathiers op Canto Bight in actie, terwijl we in onderstaande TV spot zien wat er gebeurt als een Porg geen gordel in de Millennium Falcon draagt…

Star Wars: The Last Jedi, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, verschijnt 13 december 2017 in de Nederlandse bioscopen. In de film keren sterren Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, en Adam Driver terug als hun personages uit The Force Awakens. Tevens zal het de zwanenzang zijn van Carrie Fisher.

Over de auteur

Interviewer, Boek- & Spelrecensent, Columnist, Redacteur

Fan sinds 1983. George Lucas canon (OT, PT, Droids, Ewoks, Legends) aanhanger. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.