Star Wars Celebration is in volle gang en vandaag zagen we dan eindelijk waar iedereen zolang op heeft gewacht: de eerste trailer voor Star Wars: The Last Jedi! Inmiddels heeft Roel ook als een van de eersten ter wereld een trailer analyse gemaakt, die je hier kunt vinden!

Kathleen Kennedy (President of Lucasfilm) en Rian Johnson (regisseur The Last Jedi) openden het panel waar later ook Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Kelly Marie Tran (onthuld als Rose) en Mark Hamill (Luke Skywalker) zouden aanschuiven. De hoeveelheid aan nieuwe informatie was schaars, maar Daisy mocht onthullen dat het misschien niet altijd een even goed idee is om je ‘helden’ (verwijzend naar Luke) te ontmoeten, want je kunt vooral teleurgesteld raken. De naam van Kelly’s personage werd onthuld en Mark Hamill vertelde nog eens uitvoerig hoe hij het script en de aanloop naar zijn scène uit The Force Awakens beleefde.

Waar iedereen vooral naar uitkeek was natuurlijk de daadwerkelijke trailer! We zullen er niet al teveel woorden aan vuil maken, bekijk hem hieronder!

Over de auteur

Oprichter & Hoofdredacteur

Oprichter van Star Wars Awakens. Psycholoog. Gamer. Speelt graag X-Wing (is er nog niet zo goed in) en houdt van pesto.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.