De opnames zitten er allang op en tóch is er castingnieuws omtrent The Last Jedi te melden!

Let op! Milde spoilers!

 

 

 

Allereerst zal in navolging van Daniel ‘007 James Bond’ Craig ditmaal de Brit Gary Barlow een cameo hebben. Barlow kennen we uiteraard als zanger van de in de jaren 90 mateloos populaire boyband Take That. Volgens zijn zeggen zal hij geen stormtrooper spelen, dus we gokken er op dat hij een latex alien masker zal dragen (als zanger van de nieuwe Max Rebo band?).

Verder zal ook Justin Theroux (bekend van onder andere de fantastische film Mulholland Dr. van regisseur David Lynch) een rol hebben. Volgens insiders speelt hij een soort slicer en zal hij een aparte witte smoking (met Star Wars tintje) dragen. Zijn scenes zullen zich mogelijk bij het ‘casino’ afspelen. Zoals bekend zijn deze in Dubrovnik, Kroatië, opgenomen.

Over de auteur

Interviewer & Redacteur

Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Fan sinds 1983. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken (non-fictie), Star Wars LEGO en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

één antwoord

  1. E-J

    Volgens eigen zeggen van Gary Barlow tijdens ITV’s Lorraine. Maar goed dat Gary’s opmerking van tevoren wel even gedubbel checked is bij Lucasfilm of dit wel gedeeld mocht worden. De geheimhouding rondom de film is namelijk enorm.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.