Social Media

Sequel Trilogy

Kylo Ren verschijnt opnieuw in Undercover Boss-parodie

Geplaatst

op

Adam Driver was zaterdagavond weer te zien bij het satirische programma Saturday Night Live, in een parodie op Undercover Boss. Dit keer ging Ren als stagiair aan de slag op ‘Star Destroyer H17’.

In 2016 was Adam Driver te zien als Kylo Ren bij een parodie op Undercover Boss. Voor wie dit programma niet kent: Hierin is te zien hoe de topmannen van grote bedrijven ‘undercover’ gaan bij hun personeel, om te zien hoe medewerkers het bedrijf ervaren en wat voor misstanden er mogelijk spelen.

Bij het satirische sketchprogramma Saturday Night Live vertolkte Adam Driver zijn rol als Kylo Ren, terwijl de Ren ging toen undercover bij zijn werknemers op Starkiller Base als ‘Matt the Radar Technician’. De clip ging viraal en Matt verscheen als onofficiële actiefiguren en fan-art.

Afgelopen zaterdagavond bracht Driver Ren weer terug in Undercover Boss. Dit keer voegde Ren zich tussen zijn stormtroopers als ‘Randy the Intern’ op een First Order Star Destroyer. Immers, sinds de laatste ‘uitzending’ heeft Ren het nogal druk gehad met wat ‘persoonlijk drama‘ (zoals the zien in de Sequel Trilogy), waardoor hij niet de beste baas is geweest. Nu is het tijd voor de Supreme Leader om zich weer te verkleden en zich tussen het personeel te voegen.

Zie hier de originele sketch met Matt the Radar Technician:

Foto bij dit artikel is gemaakt door Dick Thomas Johnson en gepubliceerd op Flickr.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sequel Trilogy

George Lucas’ ideeën voor Whills in de sequel trilogie

Geplaatst

op

Door

Wie niet onder een steen leeft, zal weten dat George Lucas in 2012 Lucasfilm en het merk Star Wars aan Disney heeft verkocht. Onder leiding van Kathleen Kennedy heeft het bedrijf gigantische knallers uitgebracht. Met als grootste krakers natuurlijk The Force Awakens en The Last Jedi, de voortzetting van de Skywalker saga. Maar voordat Lucas zijn geesteskind verkocht, speelde hij al met het idee om zelf meer films te maken. Hoe die er precies uit zouden zien, zullen we wel nooit te weten komen. Maar een tipje van de sluier krijgen we wel. In een interview in een naslagwerk over de AMC-serie James Cameron’s Story of Science Fiction vertelt George het volgende over zijn ideeën:

“[The next three Star Wars films] were going to get into a microbiotic world. But there’s this world of creatures that operate differently than we do. I call them the Whills. And the Whills are the ones who actually control the universe. They feed off the Force.”

Dankzij The Art of The Last Jedi weten we ook dat een eenzame Luke en de jongedame die hem op komt zoeken – toen met de naam Kira –  George Lucas’ ideeën waren. Hoe dit gecombineerd zou worden met deze diepere duik in Whills en midichlorians is giswerk… Maar anders en nieuw is het zeker.

“If I’d held onto the company I could have done it, and then it would have been done. Of course, a lot of fans would have hated it, just like they did Phantom Menace and everything, but at least the whole story from beginning to end would be told.”

Het tweede deel van het citaat is ook interessant. Het lijkt erop dat de negatieve reactie op de prequel trilogie het nodige effect op Lucas gehad heeft. Het is ergens wel triest dat de bedenker van de grootste franchise ooit er van uit gaat dat zijn verdere werk gehaat zal worden. Niet meer dan logisch dus dat de beste man in plaats daarvan van zijn pensioen is gaan genieten.

Lees het volledige interview hier:

Klinkt George’s plan interessant? Of ben je blij dat hij het stokje heeft doorgegeven? Laat het ons weten in de comments!

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.