Episode IX

Nieuwe beelden vanaf de set van Episode IX

Drie weken geleden zijn de opnames voor Star Wars: Episode IX van start gegaan en op een enkele foto van J.J. Abrams na bleef het wat betreft beeldmateriaal verdacht stil omtrent de aankomende en voorlopig laatste sagafilm.

Tot vandaag; want via The Sun en fansite MakingStarWars.net zijn er nieuwe foto’s op internet verschenen. Laatstgenoemde bracht o.a. deze foto’s van hoogstwaarschijnlijk de Millennium Falcon naar buiten.

Over deze beelden van het meest iconische Star Wars schip valt verder weinig te zeggen, behalve dat ze in Black Park (net buiten Londen) zijn gemaakt. De omgeving is bos/jungle-achtig, wat doet denken aan Endor, maar ook aan Yavin 4. Het zou natuurlijk ook om een compleet nieuwe planeet kunnen gaan.

Onderstaande beelden van The Sun zijn interessanter, aangezien er meerdere personages te zien zijn (waaronder Finn, Chewbacca en Poe Dameron). Ook deze beelden zijn in de buurt van Londen gemaakt (waar het grootste deel van de film wordt opgenomen) en naast enkele hoofdpersonages zien we tevens veel figuranten.

Is jullie al iets opgevallen aan Poe’s kleding? Poe ziet er verdacht veel uit als iemand die we al eerder deze maand hebben gezien: op de pilootstoel van de Millennium Falcon in deze – tot vandaag enige – verschenen foto van Episode IX:

Star Wars: Episode IX wordt de laatste film uit de Skywalker saga en staat gepland voor release in december 2019. De film wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Michelle Rejwan. Episode IX is geschreven door J.J. Abrams en Chris Terrio, waarbij Abrams de film tevens zal regisseren. De film markeert de terugkeer van Billy Dee Williams als de charismatische Lando Calrissian. Tevens zullen o.a. Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Armitage Hux), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO) en zelfs de in 2016 overleden Carrie Fisher (Leia Organa) te bewonderen zijn in het slotstuk van de sequel trilogy.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!